Formația R.U.A. a bucurat timișorenii din Iulius Gardens cu un concert cu...

Formația R.U.A. a bucurat timișorenii din Iulius Gardens cu un concert cu influențe pop – rock

0
DISTRIBUIȚI

Timişoreanca Minola Szikszai a revenit „acasă“ cu prilejul unui recital desfăşurat joi seara la Iulius Garden, în seria de evenimente care promovează scena locală.

Artista care are a devenit cunoscută graţie primului concurs de talente desfăşurat la televiziunile autohtone, Alege A.S.I.A, în urma căruia s-a înfiinţat trupa Pops a cântat câteva piese incluse pe albumul de debut „Transcendent Love” și a prezentat în premieră și câteva mostre din viitorul disc al formației R.U.A.


Spre deosebire de o bună parte a artștilor care se încadrează în categoria „pop-rock“ din țărișoara noastră, piesele interpretate de R.U.A. au parte de o serie de influențe din diverse genuri muzicale.

Alături de inerentele incursiuni în pop și rock-ul „cuminte“, cu ocazia concertului de ieri urechile ascultătorilor au putut auzi și câteva acorduri de punk în melodia Lights Get Low. Care va fi inclusă pe cel de-al doilea material discografic al trupei, prevăzut să apară în primăvara anului viitor. Alături de Minola pe scenă s-au aflat Raluca Pascaru – tobe, Vlad Nicolici – chitarra și Mike Dragomir – bass. În 2020 R.U.A. a participat la unul din cele mai prestigioase showcase-uri din Europa, Live at Heart din Orebro (Suedia) , care din cauza pandemiei s-a ținut online. În această toamnă, R.U.A. a fost invitată să cânte din nou la acest eveniment, de această data live, urmând să susțină trei concerte în perioada 2 – 4 septembrie.

R.U.A. are la activ peste 100 de concerte în țară și în străinătate și a colaborat de-a lungul anilor cu nume ca Richard Orange (S.U.A.), Carl Wise (S.U.A.), Phill Celeste (Life on Planets USA) sau Corey Gibbons (Marea Britanie).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.