ASU Politehnica are portar australian. A fost jucătorul Rapidului în sezonul trecut

ASU Politehnica are portar australian. A fost jucătorul Rapidului în sezonul trecut

0
DISTRIBUIȚI

Portarul Harrison Devenish-Meares este al treilea transfer oficializat de ASU Politehnica în această vară. Australianul în vârstă de 24 de ani a fost legitimat în sezonul trecut la Rapid, dar nu a debutat în partidele oficiale pentru giuleşteni în Liga 2.

Goalkeeperul şcolit în SUA, unde are absolvită şi o facultate în cadrul South Florida University, nu a putut evolua o bună bucată de timp în România din cauze birocractice.


După rezolvarea actelor a evoluat în şapte partide de Liga 3 pentru Rapid II. Jucătorul se pregătea deja sub comanda antrenorului Dorin Toma, fiind şi în cantonament cu alb-violeţii în această perioadă. Devenish-Meares, la fel ca Zaluschi şi Bîrnoi, primele două achiziţii, a semnat pe doi ani de zile cu ASU Politehnica. În perioada petrecută în ţară Harrison a învăţat deja limba română.

„Iubesc deja atmosfera de aici, e o mentalitate grozavă, toată lumea zâmbeşte şi e bine primitoare. De la antrenori, jucători, până la oamenii din Timişoara pur şi simplu, toţi sunt foarte calzi. Simt această atmosferă în oraş, cred că voi fi fericit aici. Ştiam că există o înfrăţire la nivel de fani cu cei ai Rapidului şi am urmărit meciurile dintre cele două, evident. Ştiu că există o imensă tradiţie fotbalistică şi un apetit pentru succes aici. Ştiu că Politehnica are o istorie de 100 de ani! Aşteptăm suporterii alături de noi în tribune”, a spus Harrison Devenish-Meares. Acesta a mai evoluat la formaţiile Rockdale City, Northern Tigers FC (ambele în Australia), South Florida Bulls şi Phoenix FC (SUA).

În altă ordine de idei, alb-violeţii nu vor mai juca sâmbătă, la Reşiţa, la cererea CSM-ului, care se află în reconstrucţie. ASU Poli îşi caută astfel alt adversar pentru weekend. La mijlocul săptămânii viitoare rosso-nerii ar urma însă să vină la Timişoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.