Hoț prins de polițiști după o urmărire de 90 de kilometri prin...

Hoț prins de polițiști după o urmărire de 90 de kilometri prin Banat VIDEO

1
DISTRIBUIȚI

Un bărbat care a furat o borsetă dintr-o benzinărie din Caransebeș a fost prins de polițiști la aproximativ 90 de kilometri distanță. Incidentul s-a petrecut joi.

Un bărbat a profitat de faptul că o mașină aflată într-o bezinărie din Caransebeș nu era încuiată și a sustras din automobil o borsetă în care se aflau 100 de euro, 120 de lire sterline și 50 de lei.


S-a urcat în popria mașină și a demarat chiar când păgubitul ieșea din benzinărie. Acesta nu a apucat să vadă numărul de înmatriculare, însă a sunat la 112 cu descrierea mașinii și direcția în care hoțul plecase.

Polițiștii s-au mobilizat și au instalat un filtru la Băile Herculane, unde au început să oprească automobilele care se potriveau descrierii. În cele din urmă, suspectul a fost și el oprit însă, în timp ce își aștepta rândul la control, a ieșit din mașină cu scuza că vrea să fumeze o țigară, a „scăpat” de borseta pe care o golise aruncând-o în râu, și-a făcut încet drum spre un taxi în care s-a urcat și a plecat mai departe, lăsându-și automobilul acolo.

Polițiștii din filtru, care și-au dat seama că cel care a evitat controlul nu poate fi decât de suspectul pe care-l căutau, au pornit în urmărirea sa și și-au alertat colegii de direcția în care se îndrepta. Taxi-ul a fost oprit la intrarea în Orșova, iar bărbatul a fost reținut. Oamenii legii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și continuă cercetările.

1 COMENTARIU

  1. ce facui muica ce facui? io vrui doar sa fur, ce nu mai ie voie muica nici atat sa faci in tara asta? huooo banatenilor, huooo, TRAIASCA ULTENIA!!!!!!!!!!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.