Incendiu în curtea unei case de pe un bulevard din Timișoara, circulația...

Incendiu în curtea unei case de pe un bulevard din Timișoara, circulația a fost blocată UPDATE O butelie aflată în flăcări a explodat FOTO

0
DISTRIBUIȚI

Un puternic incendiu a izbucnit în această după-amiază în curtea unei case de pe buleardul Constantin Brâncoveanu din Timișoara. Din primele informații, a luat foc o anexă construită în curtea interioară.

Pompierii luptă acum cu flăcările pentru a împiedica extinderea incendiului, anexa nouă fiind lipită practic de o casă veche din zonă.

Circulația pe bulevard este momentan blocată de intervenția pompierilor.

Vom reveni cu amănunte.

UPDATE „La ora 17:55 am fost anunțați despre producerea unui incendiu la o rulotă, în Timișoara, pe B-dul Brâncoveanu.


De asemenea, apelantul ne-a anunțat că există risc de explozie, deoarece în interiorul rulotei este o butelie. La fața locului s-au deplasat de urgență trei autospeciale de stingere, o autoscară S42, un echipaj SMURD și 12 pompieri. Până la sosirea echipajelor la locul intervenției, o butelie a explodat, iar incendiul s-a extins și la o clădire de birouri învecinată. Pompierii au intervenit pentru localizarea incendiului și pentru a extrage două butelii din rulota incendiată. Din primele informații, în urma evenimentului nu s-au înregistrat victime. 10 persoane s-au autoevacuat. În acest moment, nu mai există risc de propagare a incendiului. Pompierii lucrează pentru stingerea incendiului și înlăturarea efectelor negative”, a transmis ISU Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.