Încep lucrările în noi zone de pe șantierul centurii de sud a...

Încep lucrările în noi zone de pe șantierul centurii de sud a Timișoarei FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-203319523">

La finele lunii iunie, Ministerul Transporturilor si Infrastructurii a emis autorizația de construire etapa a II-a, aferentă lucrărilor aflate pe amplasamentul suplimentar din coridorul de expropriere al variantei de ocolire Timișoara Sud.

„Conform H.G. nr. 1072/2020 și a deciziei de expropriere nr. 397/19.02.2021, antreprenorul Tirrena Scavi va putea demara lucrările în zonele expropriate suplimentar: sensuri giratorii și relocări de utilități”, a informat DRDP Timișoara.

Pe câteva porțiuni din zona DN 59 – Chișoda, zona Moșnița Nouă – Drumul Boilor și în zona Ghiroda (conexiune cu centura de nord și DN 6) a început realizarea structurii rutiere: umpluturi cu pământ, așternere de balast, după care va urma piatra spartă și, ulterior, straturile de asfalt.

Continuă decopertările terenului în zona localităților Chișoda și Giroc, relocările rețelei Transgaz din zona Moșnița Nouă și lucrările specifice pentru podul peste Bega, la Ghiroda, pasajul peste calea ferată din zona localității Utvin, precum și lucrările la podețe.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.