Interzis la mici și pariuri la Bastionul Theresia din Timișoara. A fost...

Interzis la mici și pariuri la Bastionul Theresia din Timișoara. A fost anunțată licitația pentru închirierea spațiilor

0
DISTRIBUIȚI

Persoanele interesate să-și deschidă afaceri în Bastionul Theresia sau în Parcul Industrial de pe Calea Torontalului sunt invitate să participe la licitațiile lansate de Consiliul Județean Timiș în acest sens.

În cazul spațiilor de la Bastion, licitația va fi una cu strigare și se va desfășura în data de 27 iulie 2021, la ora 09.00, la sediul Consiliului Județean Timiș, Bd. Revoluției din 1989 nr. 17, prețul de pornire fiind de 21,31 lei/mp/lună la care se adaugă cota legală de TVA. Tariful pentru utilizarea terenului aferent frontului spațiului este de 14,76 lei/mp/lună la care se adaugă cota legală de TVA.

Închirierea spațiilor se va face în limitele regulamentului recent aprobat.


Conform acestuia, spațiile aferente sunt compatibile și pot asigura funcțiuni pentru desfășurarea de evenimente culturale, sociale, expoziționale, servicii și alimentație publică.

Sunt interzise activitățile de jocuri de noroc și pariuri în oricare din spațiile situate în Bastion și nu este permisă prepararea în aer liber a tuturor sortimentelor culinare (mici, grătar, frigărui etc). De asemenea, regulamentul prevede că programul de funcționare la terase va fi de până la ora 24:00.

În ceea ce privește Parcul Industrial și Tehnologic Timișoara (PITT), sunt scoase la licitație de concesionare două parcele, de 1437 mp și 3931 mp. Ședința publică de deschidere a ofertelor se va desfășura în data de 29.07.2021, ora 09.00, la sediul Consiliului Județean Timiș, prețul de pornire fiind de 4 euro/mp/an + TVA.

PITT are în acest moment un grad de ocupare de peste 80%. Destinația este construcție de hale de producție pentru industriile puțin poluante sau servicii suport (inginerie, arhitectură, proiectare). Nu se pot construi depozite, care sunt considerate infrastructură industrială. Parcul este situat într-o zonă dinamică, pe Calea Torontalului, la o distanță de 8 km de centrul orașului și la 75 km de punctul de trecere al frontierei de la Cenad. Aeroportul „Traian Vuia” se află la numai 20 km de locație, iar accesul la calea ferată (Gara de Nord Timișoara) este la 8 km.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.