Își fac iarna car și vara sanie: Primăria Arad a cumpărat un...

Își fac iarna car și vara sanie: Primăria Arad a cumpărat un brad de Crăciun înalt de 20 de metri, cu mii de luminițe FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-339925234">

Primăria Arad a anunțat achiziționarea unui brad artificial care are o înălțime de 20 de metri și o bază de șapte metri. Acesta urmează să fie folosit pentru ornarea orașului cu ocazia Crăciunului.

Primarul Călin Bibarț a anunțat achiziția pe Facebook și spune că bradul este deja împodobit cu „mii de luminițe”.

„Nu, n-a venit Crăciunul, dar ne pregătim! Nu mai tăiem pădurea și… evităm eternele discuții! Am decis achiziționarea unui brad artificial. Unul frumos, de durată, din elemente demontabile, împodobit din belșug cu mii de luminițe cu leduri și alte ornamente, cu o înălțime de 20 de metri și o bază de 7 m, căruia îi este acordată o garanție de zece ani! Acum doar probăm modelul la scară redusă. Așteptăm opinii! Pentru frumusețea viitoarelor sărbători”, a scris Călin Bibarț pe pagina sa de Facebook.

Anunțul primarului nu a rămas fără ecou. Dacă unele persoane susțin inițiativa lui Călin Bibarț, altele spun că banii ar fi putut fi folosiți pentru lucruri mai importante.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.