Laura Bretan lansează albumul „World I See” cu un concert extraordinar la...

Laura Bretan lansează albumul „World I See” cu un concert extraordinar la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI

Laura Bretan, una dintre cele mai promiţătoare artiste ale noii generaţii, dar şi vocea care a cucerit emisiuni precum „Românii au talent” și „America’s Got Talent”, va concerta la Timișoara miercuri, 28 iulie, de la ora 20, la Retro Graden, evenimentul prilejuind și lansarea albumului „World I See”.

Albumul este o producţie internaţională, realizată cu artişti (compozitori, textieri, producători şi solişti) din Statele Unite, Canada, Belgia, Italia, Norvegia şi Israel, totul coordonat de către producătorul israelian Giora Linenberg, care a colaborat de-a lungul timpului şi cu Lara Fabian.


Pe acest disc se regăsesc compoziții deja cunoscute ale artistei, precum „Dear Father”, cu care a participat la Eurovision, dar şi multe piese noi, originale, unele compuse chiar de către tânăra artistă.

Laura Bretan este o soprană de renume internațional, finalistă a emisiunii concurs „America’s Got Talent” în 2016 și câștigătoarea „Românii au Talent”, în același an. De la arii de operă cunoscute la balade clasice, interpretările Laurei captivează publicul, impresionând prin emoția transmisă.

De-a lungul timpului, Laura a colaborat live cu o serie de artişti faimoși și a fost implicată în foarte multe acţiuni sociale, având la activ o bogată activitate de binefacere şi filantropie.

Laura Bretan a lansat în luna martie a acestui an primul material discografic din carieră, „World I See”. Albumul a înregistrat un număr record de precomenzi înainte de apariția pe piață, primind astfel Discul de Aur.

„Mă simt norocoasă și sunt foarte fericită pentru că am avut ocazia să lucrez cu oameni din toate colțurile lumii pentru acest album. Totodată, mă simt binecuvântată că am avut oportunitatea de a colabora cu oameni atât de talentați si creativi. Și, datorită acestor persoane, albumul este atât de special. Toate melodiile de pe album conțin câte o bucățică din inima mea și sunt extrem de fericită că pot împărtăși asta cu toată lumea. Vă iubesc!”, a declarant Laura Bretan.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.