Liberalul Cocean după scandalul de la alegerile PNL Timișoara: „O perdea de...

Liberalul Cocean după scandalul de la alegerile PNL Timișoara: „O perdea de fum în spatele căreia se dorește organizarea discreționară/fraudarea alegerilor de la județ”

2
DISTRIBUIȚI

Raul Ambruș s-a anunțat drept câștigător al alegerilor interne pentru filiala PNL Timișoara, deși contracandidatul său și o parte din conducere nu au participat la ședință, Alin Nica declarând anulate alegerile de ieri.

Liviu Cocean, liberalul care conduce acum Piețe SA, acuză că tot „circul” a fost provocat intenționat. „Toată șarada asta cu excluderea este doar o fumigenă, o perdea de fum în spatele căreia se dorește organizarea discreționară/fraudarea alegerilor de la județ! Totodată se dorește intimidarea primarilor și a liderilor organizațiilor din județ”, a scris Liviu Cocean pe o rețea de socializare.

Acesta spune că tabăra „adversă” a recurs inclusiv la șantaj și amenințări și avea două planuri pregătite.


„Primul plan a fost pus în aplicare în ultimele două săptămânii de dinaintea adunării de alegeri prin epurarea «adversarilor» din convocator, prin șantajarea și amenințarea liderilor opoziției, prin implementarea unor măsuri total nestatutare de organizare a alegerilor, schimbarea până în ultima clipă de mai multe ori a locației și orei, convocarea din partea organizatorilor + promovarea propriului candidat de pe același număr de telefon pentru a «inocula membrilor o voință unitară» și (cireașa de pe tort) contractarea unei firme de pază pentru a ne intimida. Dacă ați fi simțit că planul și-a atins țintele ați fi lăsat alegerile să continue pentru a vă unge propria conducere, chiar dacă în spate nu avea susținerea majorității reale. Ghinionul vostru este că toți am rămas drepți, nimeni nu a trădat și ne-am împotrivit abuzurilor”, mai spune mesajul lui Cocean.

„Planul B” a fost conform fostului lider TNL Timiș, anularea alegerilor, pe diverse motive. „Este de-a dreptul penibil să aștepți două ore, să vezi «cum iese treaba», legalizând totodată desfășurarea alegerilor, după care să spui: EU decid că trebuie să plecați toți acasă, după ce ați stat în ploaie, v-am înghesuit pe o singură ușă (!!!) femei gravide, femei cu copii, bătrâni și restul. Nu ați avut nici o problemă să vă batjocoriți proprii colegi care au dus atâtea campanii în numele PNL și v-au cocoțat acolo sus de unde vă credeți ZEI! Cui î este frică de proprii colegi de partid de are nevoie de firmă de pază care să îi apere?!?”, a mai scris Liviu Cocean.

2 COMENTARII

  1. Ce blestem s-a asezat pe Timisoara, astfel ca oricine e la butoane in municipiul asta numai timisorean nu este? Toti bogsigii si oltenii au ajuns sa sufoce cu tupeul lor nemasurat orasul asta. Ca lugojenii au ales sa fie reprezentati de made in oltenia e problema lor. Apropo ce stie sa faca micul sifon (vezi dosarul Oprescu si cine a jucat rolul denuntatorului, adica informatorului in varianta moderna) ales mare primar de Lugoj.
    Cine face o evaluare corecta a acestei intitutii bugetivore devenita bratul inarmat al mafiei nationale si transnationale? Cine ne spune care a fost prejudiciul total ce a facut obiectul doasarelor acesteia, cat s-a recuperat, cat nu s-a recuperat, dar mai ales cat nu s-a recuperat urmare a interventiei prescrierii? De ce institutie e vorba? De aia care tine dosarele lui Popoviciu, al lui Robu, s.a., ai caror angajati sunt implicati in traficul de tigari din Arad, etc.

  2. Sociabilul manipulator și coruptul s-au bătut. Nu se schimbă nimic, niciodată. Sistemul este la fel.de.de.cacat. Unde e justiția, Sri? Animale nu oameni

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.