Liderul PSD Timiș despre „epigonii Bratienilor”, după scandalul din filiala liberală: „Nu...

Liderul PSD Timiș despre „epigonii Bratienilor”, după scandalul din filiala liberală: „Nu ne bucură circul de la PNL Timişoara”

1
DISTRIBUIȚI

Deputatul Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, a comentat pe marginea scandalului izbucnit astăzi la alegerile pentru conducerea filialei PNL Timișoara, criticându-l în același timp pe omologul său de la PNL Timiș.

„De mult nu am mai avut în politica românească scene tragi-comice ca astăzi, la tentativa de conferință municipală a PNL Timişoara. Firme de paza, cefe late, poliție, îmbrânceli, huiduieli, zeci de oameni ținuți afară în ploaie – aşa a arătat jalnicul spectacol servit de liberalii din Timiş.


Caragiale ar fi cu siguranță invidios că epigonii Brătienilor au reuşit să depăşească în ridicol grotescul personajelor sale. Filmările de la fața locului te duc cu gândul la birtul din Dudeştii Noi sau la o încăierare între nuntaşi băuți la o sală de evenimente din Sânnicolaul Mare şi nicidecum la un eveniment public, desfăşurat în cel mai civilizat oraş al țării.
Nu ne bucură circul de la PNL Timişoara, pentru că în politică este nevoie de interlocutori serioşi şi responsabili, chiar dacă sunt adversari ideologici. Este jenant pentru un lider de partid, ditamai preşedintele de Consiliu Județean, să fie huiduit la scenă deschisă de colegii de partid, să fie considerat hoț şi să i se ceară demisia! Vorbele grele aruncate in spațiul public de cele două tabere din PNL discreditează pe termen lung acest partid în Timişoara şi ne dezvăluie nişte lideri infantili, incapabili să fie credibili măcar in fața propriilor colegi, căci despre performanțe administrative nu cred că are rost să mai vorbim!”, a scris Simonis pe pagina sa de Facebook.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.