Lucian Boncu, la finalul dosarului de trafic de cocaină: ”Am plecat în...

Lucian Boncu, la finalul dosarului de trafic de cocaină: ”Am plecat în Italia ca să cer părerea unui avocat italian. Mă simt nedreptățit aici”. Ce a mai invocat și când dă CAT sentința finală

10
DISTRIBUIȚI

Ședință maraton, astăzi la Curtea de Apel Timișoara, în dosarul traficului de cocaină al grupării conduse de Lucian Boncu. Singurul inculpat care nu a venit la termen a fost Gavrilă Nicolae care a trimis un mail susținând că s-r fi infectat cu COVID 19.Aproape cinci ore a durat ședința de judecată după ce la mai multe termene completul a fost nevoit să amâne deoarece liderul interlop a fugit în Italia, încălcând controlul judiciar.

Lucian Boncu a susținut că a fugit din țară ”din cauza unui jurnalist care și-a permis să amenințe doi judecători de la curtea de apel. Când a ajuns dosarul la curtea de apel a scris despre doi judecători că m-au albit în dosare, dar eu eram parte vătămată. Erau alți doi judecători nu cei de față. Eu am înțeles că face presiune că dacă nu-mi mențineți pedeapsa de 12 ani o să vă picteze negativ. Am plecat în Italia ca să cer părerea unui avocat italian, unui observator al drepturilor omului. Mă simt nedreptățit aici. Numai tâmpenii a spus jurnalistul. Din punctul meu de vedere nu am încălcat controlul judiciar După părerea specialistului din Italia trebuia să am doar calitatea de martor”. Președintele completului de judecată a spus că ”nu resimțim nicio presiune. Nu avem nicio problemă cu presa”.

Liderul interlop s-a declarat în continuare nevinovat la acuzația de trafic de droguri de mare risc, afirmând că ”traficanții care mi-au adus cocaină pentru consum erau cei care puneau drogurile pe farfurie la mine – Alexandru Cojoccaru, Cătălin Bunea, Alin Huc”. ”Ca și chelnerii”, a concluzionat unul dintre judecători.


Boncu a susținut că ”ce am făcut era un consum la comun. Sunt luat de prost, de fraier, de interlop, într-un singur context. Asta e când nu poți spune nu celor care veneau la mine în apartament. Deian Miloșev nu e traficant de droguri. Nu mi-a oferit niciodată droguri”. Boncu a explicat instanței că avea bani să cumpere cocaină pentru că avea lunar venituri de 8.000 – 15.000 lei, în funcție de încasările firmei de pază.

Radu Novac, zis ”Jack”, a dat, astăzi, pentru prima oară declarație în acest dosar, surprinzându-l inclusiv pe avocatul său. ”Recunosc că sunt consumator de droguri și recunosc infracțiune de deținere de droguri de mare risc, opt acte materiale. Nu recunosc că am făcut trafic în cele două cazuri în care sunt acuzat cu Dașcă Augustin și Lucian Boncu.  Este adevărat că din porția mea s-au autoservit cei doi, dar eu nu i-am determinat și nici mi-au dat bani Eu am mers la ei ca să consumăm. Ei puteau fi băgați la furt, nu eu la trafic”. Radu Novac a recunoscut că acum este arestat într-un alt dosar de trafic de cocaină în care ”un prieten, care este în sala de judecată, și-a făcut 19 pe mine”. Slavko Anicici a dat și el, în premieră, declarație, dar a negat că ar fi făcut trafic de cocaină și că este prieten cu Dașcă de 30 de ani.

Mai mulți apărători au cerut instanței ca probe să fie vizionate în ședință publică mai multe înregistrări video de la dosar și să fie citite în sala de judecată procese verbale de redare a discuțiilor ambientale, solicitările fiind respinse de către instanță. După pledoariile avocaților și ale procurorului DIICOT, fiecare parte solicitând admiterea propriului apel și respingerea părții adverse, instanța a dat ultimul cuvânt inculpaților. Lucian Boncu s-a declarat nevinovat, cu excepția infracțiunii de consum de cocaină ” în intimitatea mea privată”. Paul Ștefan a spus că regretă și a cerut achitarea pentru săvârșirea infracțiunii de constituire de grup infracțional organizat, iar ”Jack” a cerut achitare pentru trafic de cocaină. Alți inculpați au lăsat la aprecierea instanței decizia. Curtea de Apel Timișoara a anunțat că sentința va fi pronunțată pe 30 iulie.

10 COMENTARII

  1. Nevinovatule !!! Sunai pe toata lumea sa iti aduca ii terorizai cu mesaje ii legai pe fata ! Nu aveai nici o scrupula! Acum esti victima ?? Trageai pana te cacai pe tine la propiu! Du ti crucea Boncule ca ai vrut faima si de faima ai avut parte ! D zeu ti a dat dupa suflet ce ai cautat , nici mai mult nici mai putin! Esti sau erai un barbat asumat la discutii la povesti! Fi pana la capat!

  2. Boncule ești atât de pasé… si de situație de timp ! Timpul tău a expirat și de situație ești depășit de mult ! Probabil e sevrajul! Toți știu ca ești o lepra mincionoasa și obosita chiar crezi ca i ai făcut un bine la furnizorul tău Nr 1 Milosev ca l- ai pomenit ? Din contra mai bine tăceai ca voi sunteți oricum pleava și ultimii porumbi din saci , aia pe care nu i vrea și nu i crede nimeni ?! Cred ca tocmai l- ai băgat pe țeava și ați mai făcut un grup organizat ceva ! Nu i problema ma gândesc ca ai nevoie de cineva sa îți tina chiloți la uscat și atunci trebuie sa îl tragi și pe ăla după tine ! Duceți-vă !!!!!

  3. Aaaa … avocatul din Italia ți – a spus sa o pui de o fuga sa îți ofere consultanta ? Sau gen tu nu ai mai avut credit ? S-au Dicotul ți -a tăiat abonamentul ??? Bănuiesc ca ,,avocatul’’ cu care te consultai era drogatul ăla de Sorin Udrea ! Ăla zici ca e de la prestări servici știe și face de toate ! Duce gunoiul e avocat , procuror , lăutar și imbarligator de servici ! In timpul liber probabil e iubitul tău de te ai dus pana acolo și l ai întâmpinat im curul gol !faina consultanta … era doar o adunare de Drogați pe goana ! Și in Italia cine a adus cocaina și ți a pus o pe masa ? Bica ?

  4. De ce nu ai luat-o de avocat pe Patricia, că așa se recomanda. Dacă-i dai pixul în mână crede că e bețișor de ureche Dna avocat. Patricia…Marius iar are un telefon ascuns de tine.

    • Pe Patricia asta a forjat-o Boncu la greu, Marius la cât e de sluga, s-a făcut ca nu observa! Este avocata lui Boncu, numai ca nu-l reprezintă la procese, îl repezinta in viața de zi cu zi! Mai afectată e Patricia de situația lui Boncu decât nevestele lui:)) așa se întâmpla când dragostea este mare, și pe furiș:))

    • Pai aceasta semionorabila familie sau gen cum zic ei pseudo familie și a oferit consultanta și ajutorul in pregătirea ,,escapadei’’ in Italia ! Poate a plătit Boncu in natura pe Patricia ca tot intr o idila o ard! Din câte am înțeles ai copilul ei seamănă izbiditor cu Boncu dar rămâne între noi sa nu afle Chelbu ! Cel puțin așa se vorbește pe la turneele lor complet nevinovate !

  5. Boncule lasă vrăjeala asta ieftină, fii barbat măcar o data in viața ta ca .izda ai tot fost! Nu mai mintii papagalule, nu te mai ajuta la nimic și nici pe protejații tai! Știm ca Deyan Milosev te aproviziona cu cocaina, știm ca încerci sa-l protejezi, dar stai liniștit ca tu ești doar un papagal fugar și protejatul tău Milosev e cel mai mare traficant din partea de vest! Și cât ai fost acasă pe arest la domiciliu și control judiciar , Milosev te aproviziona incontinuare prin diferite persoane! Nu este problema, la pușcărie o sa va protejați unul pe celălalt, faceți cu schimbul, unul mai .izda ca și celălalt! Pe unul in conduce o curva, pe altul drogurile!
    Știm de Cionca Alin ca este doar un schelet ambulant ce face pe viteazul:)), știm ca l-ai plătit doar ca sa-și țină gura in ceea ce te privește, știm ca tu umflatule i-ai plătit avocații!
    Umflatule după ce l-ai pus pe Jack sa terorizeze lumea prin oraș, sa amenințe și sa dea de înțeles anumite lucruri, in stilul vostru mafiot, l-ai sifonat și ai și furat de la el, i-ai furat cocaina:)) ce mai trăgea “firavul” de el:)) când te băgai ca porcul cu nasul in farfuria lui:))
    Data viitoare Boncu leșina de doua ori sa impresioneze cât este el de nevinovat, Jack tot trist ca a rămas fără cocaina ca sifonul campion a avut grija sa i-o fure, Cionca săracul Închide geamul sa nu-l ia vântul pe sus, cionca asta zici ca-i Smeagol varianta cu par și tare in clonț:))
    Mai băieți v-ați dus, obișnuiți-va cu ideea, nu va mai c.acati pe voi, nu va mai victimizați, asumați-va și pregătiți-va de anii ce vor urma la pușcărie!

  6. Ce umflat gretos :))), voi va dați seama ca panaramele alea din primăria Lu robu stăteau la chermeze cu asta și se amuzau copios la ce latra asta printre cocaina, besini și bicarbonat din mici , apoi mouite se întorceau sa pozeze in doamnele administrației locale?

  7. scheletul ala de cionca alin cere droguri l alti ca sa faca 16 pt boncu domnu ziarist dece nu investighezi si pe cionca alin sa mergi l petreceriile private organizate de iel si de bogdan ionescu pe l dinias sau remetea? multi vor sal bata pe acest schelet in oras si prostu stie k pt o palma face parnaie direct
    boncu la platit sa taca si sa faka 16 pt iel

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.