Lucrările de pe cea mai aglomerată șosea din vestul țării, DN 68A...

Lucrările de pe cea mai aglomerată șosea din vestul țării, DN 68A Margina – Holdea, finalizate azi

0
DISTRIBUIȚI

Restricțiile de circulație instituite pe DN 68A între Margina și Holdea în urmă cu două luni vor fi ridicate mai devreme cu o zi.

DRDP Timișoara informează că, începând de azi, ora 16, se elimină restricțiile.


Măsura de redeschidere a traficului pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone s-a luat în urma finalizării lucrărilor la structura rutieră.

„Reamintim că, în ultimele două luni, pe sectorul cel mai grav afectat dintre Coșava și Coșevița s-a refăcut integral fundația drumului, pe sectorul Coșevița – Holdea s-au așternut covoare asfaltice, au fost executate alte reparații, s-au completat acostamentele, s-au refăcut marcajele, s-au înlocuit indicatoarele rutiere, s-a montat parapet metalic, s-a defrișat lăstărișul, s-au reprofilat șanțurile etc”, au transmis reprezentanții DRDP Timișoara.

Având în vedere că nivelul de trafic pe acest tronson de drum național a fost foarte ridicat chiar și în condițiile restricționării vehiculelor de mare tonaj, șoferii sunt sfătuiți să ruleze cu prudență sporită, să crească distanța de siguranță între autovehicule şi să respecte semnificația indicatoarelor și a marcajelor rutiere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.