Ludovic Orban despre scandalul din PNL Timiș: „Depăşeşte orice fel de imaginaţie....

Ludovic Orban despre scandalul din PNL Timiș: „Depăşeşte orice fel de imaginaţie. Pare, aşa, ca o formă de execuţie publică”

0
DISTRIBUIȚI

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, afirmă că situația de la Timișoara, unde în urma alegerilor pentru şefia filialei municipale a PNL a izbucnit un scandal, „depăşeşte orice fel de imaginaţie în materie de proceduri de încălcare a democraţiei”.


„Să suspenzi 18 membri ai unei organizaţii pare, aşa, ca o formă de execuţie publică”, este de părere Orban, conform news.ro.

Întrebat despre contestaţia făcută de PNL Timiş la comisia de arbitraj, Orban a declarat că a fost stabilit completul şi urmează să fie programat dosarul.

„Ce se întâmplă la Timişoara depăşeşte orice fel de imaginaţie în materie de proceduri de încălcare a democraţiei. Să suspenzi 18 membri ai unei organizaţii pare, aşa, ca o formă de execuţie publică, eu nu îmi aduc aminte în istoria PNL, cu atât mai puţin în Timişoara, noi să ne fi confruntat cu o asemenea situaţie. Eu le-am spus tuturor colegilor mei să se adreseze Curţii de onoare şi arbitraj şi am convingerea că judecătorii, practic, cei care sunt în Comisia de arbitraj vor anula toate hotărârile abuzive care nu au nicio legătură cu prevederile statutare”, a afirmat Orban.

Până la judecarea contestaţiei, la nivelul organizaţiei PNL Timişoara a fost numit un Birou Politic Interimar care are sarcina de a reface baza de date cu membrii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.