Mașină incendiată în miez de noapte la Giarmata, polițiștii au deschis o...

Mașină incendiată în miez de noapte la Giarmata, polițiștii au deschis o anchetă. Ce acuză localnicii

0
DISTRIBUIȚI

Un autoturism parcat în fața unei case din Giarmata a fost incendiat noaptea trecută, de către persoane încă necunoscute.

„În cursul acestei dimineți, în jurul orei 04:20, polițiști Secției 1 Poliție Rurală Timișoara, au fost sesizați prin apel 112, cu privire la faptul că în localitatea Giarmata, ar fi izbucnit un incendiu la un autoturism parcat.


Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că cele sesizate se confirmă. De asemenea, a fost prezent și un detașament de pompieri, care a reușit stingerea incendiului. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere, în care se fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor producerii evenimentului”, a transmis IPJ Timiș.

Localnicii spun că incidentul ar putea avea legătură cu o petrecere desfășurată la o casă din zonă transformată în pensiune. Deranjați de multă vreme de gălăgia produsă acolo, locuitorii din zonă au sunat și aseară, la miezul nopții, la Poliție pentru a face reclamație. Un echipaj a venit dar, spun localnicii, nu au dat amenzi pentru că și-ar fi recunoscut colegi printre petrecăreți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.