Motociclist fără permis de conducere, depistat în trafic de polițiștii timișoreni. Amenzi...

Motociclist fără permis de conducere, depistat în trafic de polițiștii timișoreni. Amenzi date pentru „folosirea în condiții de zgomot a echipamentelor de propulsie”

0
DISTRIBUIȚI

În cadrul unei razii printre motocicliști, care a durat șase ore, polițiștii au dat 31 de amenzi.

Miercuri, în intervalul orar 20:00 – 04:00, polițiștii Biroul Rutier Timișoara au organizat o acțiune care a avut ca obiectiv prevenirea și combaterea accidentelor rutiere produse de către conducătorii de motociclete care nu respectă legislația rutieră.

La acțiune au participat polițiștii Secției 1 și Secției 5 Timișoara și polițiști locali.

Razia s-a desfășurat pe strada Popa Șapcă, Piața Consiliul Europei, strada Alexandru Ioan Cuza, bulevardul Antenei, Calea Sever Bocu și strada Aristide Demetriade.

Polițiștii au controlat 71 de de motociclete, 101 autoturisme și au legitimat 253 de persoane.

În urma controalelor efectuate, agenții au dat 31 de amenzi.


Dintre acestea, 19 au fost aplicate pentru nerespectarea prevederilor OUG 195/2002 (republicată) privind circulația pe drumurile publice și 12 sancțiuni au fost aplicate motocicliștilor pentru folosirea în condiții de zgomot a echipamentelor de propulsie.

Totodată, polițiștii au constat o infracțiune, respectiv conducerea unei motociclete fără a deține permis de conducere. A fost retras și un certificat de înmatriculare.

Acest gen de acțiuni vor continua și în perioada care urmează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.