Noi serii de cursuri gratuite de profesionalizare a angajaților din vestul țării,...

Noi serii de cursuri gratuite de profesionalizare a angajaților din vestul țării, la CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, lider al proiectului „Resurse umane competitive pentru adaptarea la SNCDI în Regiunea Vest”, face înscrieri la noi serii de cursuri gratuite de profesionalizare a angajaților, autorizate de ministerul Muncii prin Comisia de autorizare a furnizorilor de formare profesională din județul Timiș.

Un prim curs este cel de inițiere pentru responsabil de mediu, cu durata de 40 de ore, care cuprinde probleme de legislație și de gestionare a actelor normative, elaborarea unor programe și monitorizarea factorilor de mediu, realizarea auditului intern, supravegherea pregătirilor pentru situații de urgență etc.


Al doilea curs vizează inițierea în contabilitate, cursul de contabilitate primară pentru întocmirea corectă a documentelor contabile cu utilizarea calculatorului totalizând 120 de ore. Cursul cuprinde noțiuni introductive, informații cu privire la întocmirea, corectarea, arhivarea și reconstituirea documentelor primare, inventarierea patrimoniului, cont, înregistrarea operațiunilor economico-financiare, întocmirea balanței de verificare  a situațiilor financiare, monografia contabilă. Partea practică privește întocmirea documentelor primare, înregistrarea în contabilitate a operațiunilor economico-financiare și obținerea balanței de verificare, cu utilizarea aplicațiilor informatice.

La cursuri se pot înscrie doar angajații cu contract individual de muncă într-un IMM din Regiunea Vest (județele Arad, Caraș-Severin, Hunedoara și Timiș), cei care nu au funcții de conducere în cadrul companiei și au reședința într-unul din cele patru județe ale regiunii. În afara celor care dețin funcții de conducere și de management, nu pot participa la cursuri angajații din departamentele de resurse umane sau persoanele care își gestionează propriile afaceri.

Cursurile se desfășoară la sediul CCIA Timiș și la Centrul Regional de Afaceri al CCIAT iar informații și înscrieri se pot face la nr. telefon 0722 361 663 sau la adresa de e-mail lbarbu@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.