Nouă cazuri noi de coronavirus în Timiș, în ultimele 24 de ore,...

Nouă cazuri noi de coronavirus în Timiș, în ultimele 24 de ore, din mai puțin de 600 de teste efectuate

1
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în județ au fost confirmate nouă cazuri noi de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, din 576 teste efectuate (din care 319 teste rapide).


Cazurile noi sunt din Timișoara (5), Ghiroda (2), Pădureni și Sânandrei.

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este în Timiș de 0,05, în timp ce în Timișoara a rămas la 0,09. În acest moment în județ nu sunt localități cu rata de infectare peste 1,5 sau peste 3/1.000 locuitori.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Timiș s-au administrat 406.276 doze vaccin împotriva virusului SARS-CoV2. Numărul persoanelor vaccinate complet împotriva COVID-19, de la debutul campaniei și până în prezent, în centrele de vaccinare din județul Timiș este de 210.984. Unui număr de 7.297 persoane li s-a administrat până acum doar prima doză de vaccin împotriva COVID-19. Din totalul dozelor administrate până în prezent, s-a înregistrat un procent de 0,03% reacții post-vaccinale, de intensitate scazută spre moderată (152 reacții în total).

În această dimineață, în spitalele din județ erau internate 37 de persoane confirmate sau suspecte cu COVID 19, iar alți patru pacienți erau internați la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces survenit în urma complicațiilor provocate de coronavirus, ceea ce înseamnă că bilanțul pe Timiș rămâne la 1.294 de morți, de la începutul pandemiei.

1 COMENTARIU

  1. astea 9 cazuri sunt simptomatice sau sunt falsuri din alea cu cicluri pcr exagerate? treaba pentru care merita o gramada de lume puscarie pe viata, cel putin. au devenit guvernele agenti de vanzari pentru farmaceutice.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.