Ultimul avertisment pentru firmele care refac Parcul Civic din Timișoara. Ce se...

Ultimul avertisment pentru firmele care refac Parcul Civic din Timișoara. Ce se întâmplă dacă nu termină în 20 de zile

2
DISTRIBUIȚI

Lucrările întârziate de reabilitare a Parcului Civic din zona centrală a Timișoarei vor fi reluate săptămâna viitoare.

Potrivit viceprimarului Ruben Lațcău, firma care le execută are la dispoziție trei săptămâni să le termine.

Pentru modernizarea Parcului Civic, executant este Asocierea Elf Road SRL – D& Garden Design SRL, care a câștigat licitația, cu o valoare a contractului de 5,6 milioane de lei, cu TVA inclus.

„La Parcul Civic am semnat contractul adițional, au fost sistate lucrările după ce au intervenit cei de la Erbașu să refacă rețeaua de termoficare. Din păcate, am avut planificate niște investiții fără să ne gândim cum se intercalează unele peste altele. Administrația trecută a dat drumul la lucrări în Parcul Civic, a făcut reparații la trotuare pe Loga, iar în acest an suntem nevoiți, și ne dorim să facem acest lucru, să schimbăm rețeaua de termoficare.


Și atunci am avut o situație care pe amplasamentul unde se lucra s-au tras rețele de irigație, s-au făcut săpături. A trebuie să intre constructorul, Erbașu, iar în cazul termoficării până la urmă vorbim de un spațiu destul de generos. Lucrările de termoficare au fost finalizate, au închis, vor reface ceea ce au distrus. Joi am semnat un act adițional la contractul cu cei care fac Parcul Civic și au 20 de zile să finalizeze. Practic, săptămâna viitoare vor începe lucrările. Dacă nu vor termina în 20 de zile vor fi penalizați”, ne-a declarat viceprimarul Ruben Lațcău.

Lucrările vizează montarea de pavele pe alei, alei asfaltate, alei cu pavele tip frunză, alei și piațetă pavate cu lespezi de piatră, 82 de stâlpi de iluminat cu două corpuri, patru pergole, 115 bănci din lemn, cinci bănci din piatră, două bănci circulare Sole și două rastele de biciclete.

Va apărea și o fântână ornamentală cu diametrul de peste patru metri, într-o piațetă din vecinătatea Sălii 2. Vor fi plantați aproape o mie de arbori și arbuști, pini, tuia, magnolii și liliac, arborele de lalea, rhododendron, hortensii, lavandă, azalee și aproape 4.000 de fire de trandafiri.

2 COMENTARII

    • Să vezi ce bălăcăreală de mahala făcea presa dacă era Robu. Acum a venit rezidentul fără studii cu clica lui de dublu repetenți cu dosar penal și nimeni nu mai spune nimic, toți Lambada. Cel puțin suspect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.