Patrick Pascotă, cel mai tânăr câștigător de etape în Campionatul Național la...

Patrick Pascotă, cel mai tânăr câștigător de etape în Campionatul Național la Motociclism Viteză. Ionel Pascotă: „Trăiesc un vis minunat”

0
DISTRIBUIȚI

Patrick Pascotă, mezinul familiei timișene dedicate motorsportului, a impresionat zilele trecute în etapele a III-a și a IV-a a Campionatului Național de Motociclism Viteză, etape care au contat și pentru Campionatul European BMU. Pascotă jr. a câştigat ambele etape la clasa Supersport 300 cmc.

Patrick (14 ani) a reușit să se impună în ambele etape ale Campionatului Național de Motociclism Viteză, disputate la finalul săptămânii trecute pe circuitul de la Serres, din Grecia.

Patrick a obținut cei mai buni timpi în ambele curse care au contat pentru competiția internă, timpii obținuți aducându-i poziția a treia în cursa de sâmbătă și locul secund în etapa de duminică în cadrul Campionatului European BMU.


Asta deşi concurenţii săi erau mult mai experimentaţi.

”Trăiesc un vis minunat, alături de copilul meu! Parcă nu îmi vine să cred ce rezultate reușește Patrick să obțină cu motocicleta pe circuite. Dacă etapa a IV-a avea un tur de circuit suplimentar, Patrick putea obține, poate, chiar primul loc în cadrul Campionatului European BMU. A avut un parcurs excepțional și pare că i-a prins bine etapa de Campionat European ”mare”, la care a participat cu o săptămână mai devreme. Sincer, nu mă așteptam să obțină locul întâi, dar ne dovedește că-și dorește tot mai mult și tot mai sus”, a declarat Ionel Pascotă, tatăl lui Patrick.

Ionel Pascotă a participat și el la cele două etape ale Campionatului Național, câştigând prima poziție pe podium la clasa Supersport 600 cmc, în timp ce în Campionatul European BMU a ocupat poziția secundă a podiumului. Din nefericire, în cadrul etapei a IV-a a competiției interne, Ionel Pascotă a fost nevoit să abandoneze din motive tehnice, însă bucuia rezultatelor obținute de Patrick, l-au făcut să treacă repede peste acest semi-eșec.

Patrick va participa la o nouă etapă a Campionatului European BMU, în acest weekend, în Slovacia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.