Pe strada Cluj s-ar putea reveni la circulația în ambele sensuri. Studiu...

Pe strada Cluj s-ar putea reveni la circulația în ambele sensuri. Studiu de fezabilitate pentru o bandă dedicată transportului în comun

2
DISTRIBUIȚI

Primăria lansează o licitație pentru un studiu de fezabilitate și proiect tehnic pentru o bandă dedicată transportului în comun, de la Poșta Mare până la Spitalul Județean.

„Știți că la un moment dat a fost o bandă dedicată, s-au schimbat sensurile.


Noi nu vrem să facem lucrurile pe genunchi, ci vrem să facem un studiu așa cum trebuie, un proiect tehnic cum trebuie pentru Expres 2 și Expres 3, pentru firobuzul și autobuzul care circulă acolo”, a spus primarul Dominic Fritz.

Această licitație are termen șase luni.

„Deci după ce se finalizează licitația, vom știi, după șase luni, cum vom putea să folosim această bandă dedicată și atunci poate chiar la anul, deja între Poșta Mare, până la spital și stadion, adică două funcțiuni foarte importante, o funcțiune sanitară și o funcțiune sportivă, vom avea această prioritate pentru transportul în comun. Și asta se încadrează în strategia noastră de a da prioritate unui sistem de mobilitate unde oamenii pot să aleagă dacă folosesc mașina sau un mijloc de transport în comun”, a declarat, marți, Dominic Fritz, primarul Timișoarei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.