Pragu’ de Sus pregătește lansarea noului album, cu melodia „Ieși de după...

Pragu’ de Sus pregătește lansarea noului album, cu melodia „Ieși de după perdea“

0
DISTRIBUIȚI

Formația Pragu’ de Sus a lansat un nou single care poartă numele de Ieși de după perdea,  filmările și producția video a acestuia fiind realizate de  Roby Batique, Que Production.Formația alcătuită din Călin Bârcean – vocal, chitară electrică, claviaturi., Florin Demea – chitară electrică, Costel Răsuceanu – chitară bas. Și Cosmin Herac – tobe pregătește lansarea unui nou material discografic.

„Pragu’ de Sus, ca trupă, e foarte conectată la public. Trăim cu echilibrul ăsta fain care ne ține într-o stare. Lipsa concertelor …a fost o lovitură grea și pentru noi.


Lumea vrea o reconectare cu artele. În perioada de lockdown am pus la punct un studio de înregistrăr și ne vom produce următorul album. Melodia noastră nouă e despre o revenire la normalitate la sentimentele pe care le-ai reprimat. La lucrurile pe care le-ai fi putut face și înaintea pandemiei… și pe care le cauți din nou. După orice întâmplare… trebuie să cauți și lucrurile bune”, spune Călin Bâtcean, solistul formației Pragu’ de Sus.

Dealtfel, vocea trupei care a apărut în Timișoara în anul 2003 va susține un nou concert solo vineri 9 iulie, de la ora 20, la Porto Arte.

Debutul discografic al formației Pragu’ de Sus s-a produs cu albumul Decupaj sonor, iar la sfârșitul anului 2017 trupa s-a calificat în semifinalele concursului Eurovision Romania 2018, cu piesa „Te voi chema“. Cel mai recent album al formației poartă numele de „Nu mai am răbdare“, iar materialul discografic următor al celor de la Pragu’ de Sus urmează aă apară la sfârșitul acestei veri.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.