Prefectura Timiș anunță îmbunătățirea modului de lucru la Înmatriculări Auto

Prefectura Timiș anunță îmbunătățirea modului de lucru la Înmatriculări Auto

0
DISTRIBUIȚI

Reprezentanții Prefecturii Timiș precizează că persoanele care au fost programate înainte de data de 19 iulie și nu au reușit să depună dosarele de înmatriculare sunt rugate să se prezinte, oricând, în programul de lucru cu publicul, pentru preluare.

Potrivit reprezentanților instituției, la Compartimentul de Înmatriculări și Evidență a Vehiculelor activitatea a fost concentrată pe preluarea cererilor pentru înmatricularea definitivă a persoanelor cu programare la zi și dintre cele rămase în urmă.


Din 19 iulie, preluarea dosarelor de înmatriculare a ajuns să se efectueze conform programărilor, la data curentă.

„Urmează să ne concentrăm pe micșorarea timpilor de eliberare a documentelor și suplimentarea, cât mai curând, cu încă un ghișeu pentru eliberarea autorizațiilor provizorii de circulație, urmând, astfel, ca la data de 30 iulie să eliberăm toate documentele de înmatriculare și plăcuțele aferente, preluate până în data de 21 iulie, iar, din luna august, eliberarea să se facă la maximum patru zile de la depunere”, au transmis reprezentanții Prefecturii Timiș.

Programul de lucru cu publicul pentru ghișeele de înmatriculări definitive, radieri și autorizații provizorii este între 08:00-15:30.

De asemenea, programul de lucru cu publicul la eliberarea documentelor este de la  08:30 la 15:00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.