Președintele PSD Timiș despre Alin Nica și Dănuț Groza: „Nu poți conduce...

Președintele PSD Timiș despre Alin Nica și Dănuț Groza: „Nu poți conduce o organizație județeană a unui partid ca PNL la fel cum ai condus satul tău”

2
DISTRIBUIȚI

Deputatul de Timiș Alfred Simonis, președintele filialei județene a PSD, nu a ratat ocazia de a „băga bățul prin gard” către rivalii de la PNL, organizație locală aflată într-un „război civil” alimentat și de duelul pentru conducerea națională a liberalilor.

„Circul din PNL Timiș nu bucură pe nimeni! Cât de mult a degenerat limbajul din spațiul public timişorean de când cu scandalul alegerilor din PNL! Daca spectacolul grotesc de la conferința PNL Timişoara a stârnit inițial zâmbete, acum lucrurile par să degenereze, cu consecințe nefaste pentru noi toți.


Să explic: actualul PNL Timiş este condus de Alin Nica şi Dănuț Groza. Ce au în comun cei doi? Au fost, unul încă mai este, primari ai unor comunități cu specific rural: Sânnicolau Mare şi Dudeştii Noi. Şi amândoi au condus autoritar, discreționar, dictatorial. Ori ceea ce merge la Dudeştii Vechi, nu merge la o scară mai mare. Nu poți conduce o organizație județeană a unui partid ca PNL la fel cum ai condus satul tău! Nu poți da afară, suspenda oameni, doar pentru că nu îți respectă ordinele. Sau poți, dar iese scandal şi te faci de râs! Ultimul episod cu dizolvarea organizației Lugoj se înscrie în aceeaşi logică de mic boier care taie şi spânzură la el pe moşie”, a transmis Alfred Simonis.

Acesta spune că organizația din care face parte este îngrijorată, însă nu de dragul PNL. „Din partea noastră să se certe şi să se excludă cât vor, ei se fac de râs şi pe ei nu îi mai votează lumea! Dar aceşti oameni conduc destinele județului, sunt persoanele de legătură ale Guvernului în județ. Şi comportamentul lor ne afectează pe noi toți!”, mai spune mesajul lui Simonis.

2 COMENTARII

  1. Foarte înțelept ! E un exemplu pentru generațiile ce vin domnul Simonis ! Bravo ! Mai multă implicare in educație , dacă se poate … trebuie implementate materii obligatorii furtul , comunismul, fascismul si minciuna . Acest lider extraordinar e suma celor menționate mai sus și plodul bolșevismului . Bravo ! Tot așa ! Ura PSD !

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.