Primăria Timișoara caută constructor pentru noul centru cultural şi educaţional din cartierul...

Primăria Timișoara caută constructor pentru noul centru cultural şi educaţional din cartierul Kuncz. Ce valoare are contractul

0
DISTRIBUIȚI

Primăria Timișoara a demarat procedurile de licitație pentru alegerea executantului noului Centru Cultural și Educațional Kuncz. Obiectivul a fost asumat de Timișoara prin dosarul de candidatură la titlul de Capitală Europeană a Culturii.

Noua clădire cu parter și două etaje se va ridica pe str. Satu Mare nr. 1A, cu finanţare europeană.

Timișoara, în calitate de oraș desemnat Capitală Europeană a Culturii, și-a asumat o serie de obiective de infrastructură. Unul dintre aceste obiective este realizarea unui centru multifuncţional de tip servicii sociale fără cazare, incluzând spaţii de recreere şi relaxare prin: amenajarea unor săli pentru cursuri artistice, sală de sport, activităţi de asistenţă la efectuarea temelor, denumite generic after school, sală de mese.

Programul este dedicat în special copiilor de vârstă şcolară (7-12 ani). Sala de mese va fi deservită de un serviciu de catering, care va aduce mâncarea şi va fi prevăzută cu un oficiu pentru depozitarea temporară, spălare veselă.


Grupurile sanitare pentru personal se află la etajul I. Tot aici se află un oficiu cu spălătorie pentru feţe de masă, perdele, huse de scaune etc., prevăzut cu spaţii de depozitare pentru rufe curate/murdare.

Potrivit reprezentanților Primăriei Timișoara, scopul este combaterea marginalizării sociale prin promovarea unei abordări de tip integrat, un centru multifuncţional cu activităţi socio-educative, recreative şi culturale. Grupul ţintă vizat este format din aproximativ 100 de persoane din comunitate.

Realizarea obiectivului va contribui, printre altele, la dezvoltarea de acţiuni de informare în ceea ce priveşte serviciile oferite şi beneficiile acestora pentru persoanele marginalizate şi familiile acestora.

Valoarea estimată fără TVA a lucrării este de 5.582.411,81  lei. Durata execuției este de 20 de luni.

Primăria Timișoara intenționează să mai construiască două centre multifuncționale în cartierele Freidorf și în Ronaț.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.