Procurorii redeschid dosarul în care bodyguarzii care au „tocat” cu 51 de...

Procurorii redeschid dosarul în care bodyguarzii care au „tocat” cu 51 de lovituri în șase minute un bărbat erau absolviți de orice vină

1
DISTRIBUIȚI

Dosarul în care mai mulți angajați ai firmei de pază DEY BODYGUARD INTERNATIONAL 2012 SRL din Arad au fost scoși basma curată de procurorul de caz după ce au „tocat” un tânăr cu 51 de lovituri de pumni, picioare și bastoane telescopice a fost redeschis, la un an și jumătate de la evenimentele petrecute în centrul Aradului.

Vă reamintim că PRESSALERT.ro a dezvăluit faptul că victima acestora, Răzvan Copăceanu, a fost acuzat că l-a înjunghiat, în dimineața zilei de 29 decembrie 2019, în urma unui conflict cu una dintre angajatele din localul „Aladio”, pe unul dintre bodyguarzii firmei DEY BODYGUARD INTERNATIONAL 2012 SRL.


Acesta a vrut să-l scoată afară pe Copăceanu, iar acesta l-a rănit cu mai multe lovituri, cu un cuțit pumnal tip box, fiind necesară internarea de urgență a victimei la spital. Copăceanu a fugit de la locul incidentului și a fost descoperit în centrul orașului de colegii celui agresat.

Pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere se vede cum Copăceanu a fost bătut inclusiv de cel pe care l-a înjunghiat. Deși imaginile au ajuns la anchetatori, procurorul Pavel Palcu l-a pus sub acuzare doar pe cel bătut cu sălbăticie.

Conform aradon.ro, s-a dat clasare pentru toți angajații firmei de pază care au fost filmați când l-au bătut până la leșin pe Copăceanu. Prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad a cerut infirmarea soluției, iar instanța a admis „confirmarea redeschiderii urmăririi penale faţă de suspecţii Porumb Teodor Cristian, Bartha Rudolf-Ionuţ, Brata Levente Şandor, Gîrda Ioan, Moza Teodor Florin şi Toader Sergiu Răzvan, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor, prev. de art. 32 rap. la art. 188 alin.1 şi 2 Cod penal, în dosarul nr. 473/P/2020 al Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad”. Ancheta va reîncepe la mai bine de un an și jumătate de la comiterea faptelor.

1 COMENTARIU

  1. Procurorul p…i Palcu ăsta! Știe măsa de ce face la slujbă?!? Merita în pușcăriași stea acest asa zis procuror! O rușine pentru justiția românească!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.