PSD Timișoara a lansat „Identity Challenge”: „Vrem să ne convingem că și...

PSD Timișoara a lansat „Identity Challenge”: „Vrem să ne convingem că și transparența este o temă folosită doar ca o momeală pentru obținerea unor voturi în plus”

0
DISTRIBUIȚI

Scandalul iscat după ce consilierul local Marius Craina (Pro România, fost PSD) a inițiat un proiect de hotărâre, aprobat apoi în CLT, prin care aleșii locali să fie obligați să-și facă publice actele de studii și dovada domiciliului în Timișoara, are în continuare ecouri. Astfel, PSD Timișoara preia un model popular în mediul online și lansează „Identity Challenge”.

„Provocată de atitudinea arogantă, duplicitară și tot mai isterică a primarului Dominic Fritz și de refuzul acestuia de a-și publica documentele de studii și de domiciliu, echipa PSD Timișoara lansează o inițiativă în spațiul virtual: Identity Challenge #cineestitufritz.


Această campanie are și un motto: Cine eşti dumneata cu adevărat, domnule Fritz? De cine şi de ce te temi?, pentru că PSD Timișoara crede că sub aspectul imaculat al primarului, vândut nouă ca un produs exclusiv de marketing și de PR plătit scump, se ascunde ceva ce acesta nu dorește să fie dezvăluit”, a transmis organizația municipală într-un comunicat.

„Opoziția USR Timişoara față de publicarea de către aleşii locali a diplomelor de studii şi a localității de domiciliu, este o reacție total lipsită de transparență, acel «concept» pe care și-au condus aproape toată campania de alegeri pentru Primăria Municipiului Timișoara și pe care îl resping acum prin invocarea unor argumente puerile. Am înțeles că #farapenaliinfunctiipublice a fost un praf în ochi, asta a devenit deja foarte clar, dar vrem să ne convingem că și #transparența este tot o temă folosită doar ca o momeală pentru obținerea unor voturi în plus”, mai spune mesajul filialei Timișoara a Partidului Social Democrat.

Cel care a demarat „Identity Challenge” a fost chiar președintele recent ale al PSD Timișoara, Mihai Ritivoiu, care a publicat pe pagina sa de Facebook imagini cu buletinul și cu actele de studii, provocându-i pe consilierii locali social-democrați să facă același lucru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.