Rata de infectare cu coronavirus, neschimbată de mai multe zile în Timișoara...

Rata de infectare cu coronavirus, neschimbată de mai multe zile în Timișoara și Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Prefectura Timiș a anunțat că, în ultimele 24 de ore, în județ nu a fost raportat niciun caz nou de infectare cu virusul SARS-CoV2, care provoacă boala COVID-19, din 1.209 teste efectuate (din care 494 teste rapide).

Coeficientul infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, este în Timiș de 0,04, în timp ce în Timișoara este de 0,06, aceste cifre rămânând neschimbate pentru a cincea zi consecutivă.


În acest moment în județ nu sunt localități cu rata de infectare peste 1,5 sau peste 3/1.000 locuitori.

De la debutul campaniei de vaccinare și până în prezent, la nivelul județului Timiș s-au administrat 395.555 doze vaccin împotriva virusului SARS-CoV2. Numărul persoanelor vaccinate complet împotriva COVID-19, de la debutul campaniei și până în prezent, în centrele de vaccinare din județul Timiș este de 203.220. Unui număr de 8.134 persoane li s-a administrat până acum doar prima doză de vaccin împotriva COVID-19. Din totalul dozelor administrate până în prezent, s-a înregistrat un procent de 0,03% reacții post-vaccinale, de intensitate scazută spre moderată (150 reacții în total).

În această dimineață, în spitalele din județ erau internate 42 de persoane diagnosticate cu COVID 19, însă din fericire niciuna la Terapie Intensivă. În ultimele 24 de ore nu a fost raportat niciun deces survenit în urma complicațiilor provocate de coronavirus, ceea ce înseamnă că bilanțul pe Timiș rămâne la 1.293 de morți, de la începutul pandemiei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.