Raul Ambruș, reacție dură după ce i-a fost respinsă candidatura la șefia...

Raul Ambruș, reacție dură după ce i-a fost respinsă candidatura la șefia PNL Timișoara. Ce spune despre forțarea intrării de către cei care nu se regăsesc pe liste

1
DISTRIBUIȚI

Liberalul Raul Ambruș a comentat în termeni duri decizia de a i se invalida candidatura pentru șefia PNL Timiș cu câte ore înainte de alegeri. ”Este un abuz maxim pe care l-au făcut pentru că a venit decizie de la național, care e executorie, că nu se pot face suspendări pe toată perioada alegerilor interne.


A mai venit astăzi sub semnătura, tot de la național, tot de la domnul președinte Orban că toți membri înscriși până la 31 decembrie pot să voteze și dacă nu sunt pe convocator să fie adăugați pe listă suplimentară. Practic m-au scos din cursă doar pentru a nu candida și să-și facă domnul președinte Alin Nica plăcerea să-l facă pe Tabără președinte”, a declarat Ambruș pentru PRESSALERT.ro.

Ambruș a anunțat că în această situație ”mâine o să-mi îndrum oamenii către Claudiu Chira pe care îl susțin și care o să câștige alegerile. Nu am cum să candidez pentru că nu voi fi pe buletinul de vot. Ei tipăresc buletinul de vot, comisia de organizare și desfășurare unde ei au majoritatea. Acolo au și luat deciziile abuzive”.

Întrebat dacă cei care nu se regăsesc pe liste vor intrarea la ședință ca data trecută, Raul Ambruș a susținut că ”nu am pregătit așa ceva. Avem și pe convocator destui oameni rămași cu care se pot câștiga alegerile în condițiile în care ei nu fraudează. Din informațiile mele o să lase în sală doar oamenii care au brățări pe mână. Mă aștept ca ai lor să vină cu brățările de acasă”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.