Razie a Poliției Rutiere în zona Plopi și Calea Martirilor din Timișoara

Razie a Poliției Rutiere în zona Plopi și Calea Martirilor din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1689139543">

În doar două ore și jumătate, marți seara, agenții de la Secția 1 și Secția 5 Poliție Urbană au dat amenzi în valoare de 16.360 de lei.

Poliţiştii au desfășurat o razie în scopul prevenirii traficului și consumului de alcool și substanțe interzise la volan, precum și pentru respectarea regulilor de circulație rutieră și depistarea de bunuri și persoane urmărite.

Astfel, etapa I a avut loc între orele 18.30 – 19.30, ocazie cu care s-a acționat pe raza Secției 5 Poliție Urbană Timișoara în zona Plopi pe strada Torac, strada Câmpului, strada Rudolf Walter, strada Albăstrelelor și Calea Moșniței.

Etapa a II-a a avut loc între orele 20.00 – 21.30 pe Calea Martirilor, strada Apicultorilor, strada Cehov, strada Dimineții, strada Aluniș, strada Drubeta și strada Musicescu.

Au fost verificate 56 de autovehicule și au fost legitimate 95 de persoane.

În urma controalelor efectuate, polițiștii au dat 32 de amenzi: 11 pentru încălcarea unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice în valoare de 5.600 lei; 16 la O.U.G.195/2002 privind circulația pe drumurile publice în valoare de 6.960 lei și cinci la alte acte normative.

A fost constatată o infracțiune și a fost retras un certificat de înmatriculare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.