„Revoluționarii” din PNL Timișoara, suspendați de colegi. Ce alte măsuri au mai...

„Revoluționarii” din PNL Timișoara, suspendați de colegi. Ce alte măsuri au mai fost anunțate

2
DISTRIBUIȚI

Biroul Politic Local al PNL Timișoara, versiunea susținută de președintele interimar al PNL Timiș, Alin Nica, s-a întrunit astăzi într-o ședință în care s-a votat suspendarea din partid a 18 membri ai filalei, printre care și fostul secretar de stat Cătălin Iapă, dar și excluderea din partid a lui Raul Ambruș, cel care consideră că a câștigat de fapt alegerile interne pentru șefia PNL Timișoara.

„BPL interimar al PNL Timișoara a decis, cu majoritate de voturi, sancționarea prin suspendarea calității de membru al PNL pentru o perioadă de 6 luni pentru 18 membri care au acționat în repetate rânduri împotriva Statutului PNL și a deciziei de amânare a alegerilor organizației municipale din 3 iulie 2021. Membrii suspendați sunt: Adrian Aldea, Adrian-Răzvan Almăjan, Marius Bâlba, Flavius Bâlba, Cosmin Cocian, Adrian Colhon, Andrei Diaconu, Adrian Faur, Vlad Golumbu, Sorin Iacobici, Cătălin Iapă, Mădălin Gheorghe, Darius Mariș, Cristian Miclăuș, Mirel Pop, Vasile Rușeț, Alin Sîrbu, Andrei Săvulescu.


De asemenea, BPL interimar a votat, în unanimitate, propunerea suspendării calității de membru pentru Raul Ambruș. Propunerea va fi înaintată către BPJ interimar PNL Timiș, forul de conducere care poate lua această decizie, conform statutului PNL”, a transmis PNL Timișoara printr-un mesaj postat pe pagina de Facebook a filialei.

Cei pentru care s-a votat suspendarea sunt acuzați că au încălcat mai multe articole din statutul și codul etic al PNL.

„Totodată, în cadrul ședinței BPL interimar a PNL Timișoara s-a stabilit ca, până la desfășurarea ședinței statutare a Comitetului de Coordonare Local (CCL) PNL Timișoara, să fie reactualizată baza de membri ai organizației, iar persoanele care nu au domiciliul, reședința sau locul de muncă în Timișoara să nu mai fie incluse în convocatorul următor, fiind analizată posibilitatea de a sesiza organele de cercetare pentru fals în declarații în cazul celor care au declarat că îndeplinesc condițiile de mai sus”, mai spune comunicatul PNL Timișoara.

Raul Ambruș, cel care consideră că a câștigat alegerile pentru filială, alegeri pe care cealaltă tabără le consideră anulate, a anunțat luni că situația va fi judecată de către Curtea de Arbitraj a PNL de la București, care va lua o decizie în cel mai scurt timp posibil.

2 COMENTARII

  1. Am înțeles că nu s-au prezentat nici unul la acesta convocare , de fapt cine ar recunoaște acest stabor, cum au avut drept la replică in ce baza au luat ei aceste măsuri,. Aloo staborul,, paraziți sunteți, flit vi s-ar transmis.

  2. Text preluat de la Alexandru Kocsis,
    Deci citiți ce spune băiatul:

    -Băi, voi sunteți normali? Alin Nica, cum să schimbi un birou politic interimar cu alt birou politic, tot interimar?
    Alin Nica, cum să negi alegerile pe care tocmai tu le-ai organizat, statutar?
    Alin Nica, cum să excluzi, prin biroul tău interimar, NESTATUTAR, niște liberali care au câștigat alegerile organizate tocmai de TINE?
    Alin Nica, tu ai citit vreodată statutul PNL? Ai citit vreo decizie a Comisiei de Organizare a Alegerilor? Știi măcar că nu pot fi excluși membri pe durata alegerilor interne?

    Alin Nica, tu nu ai rușine? Nu ai limită? Pleacă din PNL dacă nu știi să pierzi!
    Pleacă din PNL dacă nu știi ce înseamnă alegeri libere!
    Dacă aș putea da timpul înapoi te-aș lăsa să pleci la ALDE, așa cum ai vrut în urma cu 2 ani, când te-am oprit și te-am rugat să mai vorbești încă o dată cu Ludovic Orban înainte de a lua o decizie pe care ai putea să o regreți. Acum regret eu că am făcut lobby unui comunist că tine. Să îți fie rușine! ,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.