Ripensia a pierdut la limită cu UTA. „Joc scurt” la prezentarea arădenilor

Ripensia a pierdut la limită cu UTA. „Joc scurt” la prezentarea arădenilor

0
DISTRIBUIȚI

 

FOTO: SEBASTIAN TATARU / MEDIAFAXFOTO

Roş-galbenii au mers azi la Arad pentru jocul de prezentare al UTA-ei înaintea noului sezon de Liga I. Gazdele s-au impus cu 3-2 în faţa Ripensiei la capătul a două reprize a câte 30 de minute pe noua arenă „Francisc Neuman”.

Iniţial, „Ripi” trebuia să întâlnească azi „U” Cluj, test la care s-a renunţat în favoarea arădenilor, care i-au vrut pe timişoreni ca adversari la prezentarea lotului.


UTA va debuta în noua ediţie a Ligii I cu un meci duminică acasă cu Farul (ex-Viitorul).

La meci au avut acces doar abonaţii arădenilor iar prima repriză s-a încheiat cu scorul de 2-1. UTA a deschis scorul rapid (min. 9) prin Ioan Hora. Dar Golda a restabilit egalitatea la doar patru minute distanţă. La finele primei părţi brazilianul Roger a readus amfitrionii în avantaj.

În partea secundă s-a mai marcat în două rânduri. R. Stoica (51) a făcut 2-2 cu o reluare din careu în urma unei „libere” expediate de M. Ene. Apoi Antal, de la punctul cu var, la nici cinci minute distanţă, a stabilit scorul final.

Următorul amical al formaţiei pregătite de Cosmin Petruescu va fi sâmbătă, 17 iulie, de la ora 11, cu Şoimii Lipova, formaţie pe care a învins-o săptămâna trecută pe „Electrica”.

Ripensia: Mosoarcă – A. Macrițchii, Rogac, Lalić, Fridrich – Coulibaly, V. Macrițchii – R. Stoica, Golda, Piftor – Soković. Au mai intrat: M. Ene, Gladun, Vasluian, Morariu, Țieranu, Sturzu şi Degău. Antrenor: Cosmin Petruescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.