Ripensia, 9-0 în două zile. Roş-galbenii au învins mai clar Lipova în...

Ripensia, 9-0 în două zile. Roş-galbenii au învins mai clar Lipova în „revanşă”

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia a susţinut azi al doilea joc amical în două zile. Dacă ieri CAO a pierdut, scor 0-4, la Timişoara, astăzi roş-galbenii s-au impus cu 5-0 la Arad în faţa celor de la Şoimii Lipova. Divizionara C din judeţul vecin a mai fost învinsă o dată, cu 2-0 în urmă cu opt zile.

„Ripi” a folosit o garnitură uşor diferită faţă de duelul de ieri cu bihorenii. La pauză scorul a fost „decent”, doar 2-0 după golurile lui Piftor (min. 2) şi Golda (38). Lucrurile s-au „precipitat” în ultimul sfert de oră. Mai întâi Piftor (73) a înscris cu capul pe urmarea penalty-ului nefructificat de Golda. Pentru ca, peste două minute, Sokovic să nu mai rateze de la punctul cu var pentru vizitatori. În fine, scorul final, 5-0 a fost stabilit de A. Macriţchii, cu un şut din unghi.

Următorul amical al ripensiştilor va fi miercuri (ora 18), la Severin, cu divizionara secundă Viitorul Pandurii.

Ripensia: Mosoarcă (63, I.


Rus) – A. Macrițchii, Rogac, Lalić, Fridrich – Coulibaly, V. Macrițchii – S. Dan (46, D. Ciurel), Taras (63, Sokovic), Piftor – Golda. Antrenor: Cosmin Petruescu.

„A fost un joc bun făcut de noi. Sunt mulţumit de implicarea de care au dat dovadă băieţii noştri. Atât din punct de vedere fizic, cât şi tehnico-tactic, au încercat să pună în practică ce am pregătit la antrenamentele premergătoare celor două jocuri. Şi ieri am avut un joc. Am încercat în această săptămână să jucăm 90 de minute pentru a ne apropia de ritmul competiţional… În cele două jocuri, cred că diferenţa de pe tabelă e mai mare decât realitatea din teren. Etapa diferită de pregătire în care ne aflăm noi faţă de adversarii noştri a făcut ca diferenţa să fie aşa de mare. Trebuie să rămânem echilibraţi, nu am realizat nimic, mai avem două jocuri de verificare, după care vom trage linie şi sperăm să nu avem accidentaţi…”, a declarat Cosmin Petruescu, „principalul” Ripensiei.

„Am schimbat puţin sistemul de joc şi până facem nişte reglaje pe faza defensivă 100% vom avea de suferit. Acesta e principalul motiv pentru care am primit multe goluri din situaţii simple… primele două goluri chiar ridicole, dar trebuie să ne asumăm şi lucrurile acestea. Trebuie să învăţăm din ele şi o să avem timp în următoarea perioadă să rezolvăm din punct de vedere tactic”, a spus şi Flavius Sabău, antrenorul Lipovei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.