Ripensia a oficializat primele trei transferuri pentru noul sezon al Ligii 2

Ripensia a oficializat primele trei transferuri pentru noul sezon al Ligii 2

0
DISTRIBUIȚI

Ripensia şi-a prezentat azi primele trei achiziţii ale verii. Toţi sunt jucători care se aflau deja în pregătire cu roş-galbenii. Portarul Octavian Mosoarcă, jucătorul de bandă dreapta Răzvan Morariu şi mijlocaşul Raul Vidrăsan au semnat pe câtre trei ani cu clubul timişorean din Liga 2.

Înregimentările acestora erau practic deja realizate.


Mosoarcă a şi fost anunţat la „Ripi” de clubul din Liga 3 de care aparţinea – CSC Ghiroda. În timp ce chiar antrenorul Cosmin Petruescu a spus despre Vidrăsan că va fi jucătorul roş-galbenilor. Toţi au evoluat în ediţia trecută a „C”-ului. Raul Vidrăsan (22 ani) a fost împrumutat de ASU Poli la Unirea Ungheni, unde a evoluat în şapte partide în stagiunea de primăvară. Portarul Octavian Mosoarcă (20 ani) a fost integralist în 14 jocuri la Ghiroda, în timp ce Răzvan Andrei Morariu (20 ani) a marcat două goluri în 17 apariţii la Dumbrăviţa în ediţia 2020-21 din C8.

Roş-galbenii mai aveau în teste şi alţi jucători, inclusiv atacantul Ernest (ex-Rapid). Ripensia s-a despărţit după sezonul trecut de Popovici, Neagu, Tudorache, Miklos, Dobre şi T. Călin (ultimii doi împrumutaţi în Liga I la Academica şi Viitorul).

Ripensia va disputa mâine, de la ora 10, pe „Electrica”, un nou test cu Şoimii Lipova.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.