Ripensia şi-a asigurat serviciile portarului sosit din Liga 3

Ripensia şi-a asigurat serviciile portarului sosit din Liga 3

0
DISTRIBUIȚI
Foto: CSC Ghiroda / Facebook

Ripensia l-a transferat de la CSC Ghiroda şi Giarmata Vii pe goalkeeperul Octavian Mosoarcă. Jucătorul în vârstă de 20 de ani se afla în pregătiri cu roş-galbenii încă de la reunirea formaţiei din Liga 2. Titularul dintre buturi din sezonul trecut, Ştefan Dobre, a fost împrumutat pentru doi ani la Academica Clinceni, în Liga I.

Octavian Mosoarcă şi Răzvan Morariu au fost singurii jucători păstraţi şi pentru stagiul centralizat dintre cei din „C” sosiţi în probe la începutul pregătirilor.


Mijlocaşul dreapta Morariu (19 ani) a fost înregimentat de la Dumbrăviţa, în timp ce transferul portarului Mosoarcă (20 ani) a fost confirmat ieri seară de gruparea din Ghiroda.

„Multă baftă, Octavian Mosoarcă! Cluburile CSC GHIRODA și GIARMATA VII și AFC RIPENSIA TIMISOARA au ajuns la un acord privind transferul jucătorului Octavian Mosoarcă.Astfel, din următorul sezon, portarul în vârstă de 20 de ani va evolua la echipa din Timișoara”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a grupării din Liga 3. Aceasta nu a avut pretenţii financiare în schimbul jucătorului sosit la Ghiroda de la ACS Poli. În sezonul trecut, Mosoarcă a evoluat în 14 meciuri pentru galben-albaştri în „C”.
Următorul amical al Ripensiei, care în jocul trecut, cu Pobeda, a testat alte nume noi, inclusiv pe atacantul liberian Ernest (Rapid), va fi mâine, de la ora 11, pe „Electrica”, în compania divizionarei „C” Avântul Periam.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.