RPC CITY GATE, provocarea pentru cele mai exigente așteptări

RPC CITY GATE, provocarea pentru cele mai exigente așteptări

0
DISTRIBUIȚI

2020 a fost unul dintre cei mai complicați ani din ultimii 30! Dar nu și pentru RPC, un nume care reușește să se impună, fără să fie afectat de turbulențele produse în economie de pandemia de Covid-19.

RPC GROUP ca dezvoltator imobiliar cu capital autohton, care a livrat în ultimii 13 ani peste 1600 de case și apartamente în Timișoara și București, vine în piață cu o propunere de ansamblu rezidențial în cea mai efervescenta comună din județul Timiș, MOSNIȚA NOUĂ, chiar la granița cu Timișoara, unde realizează un proiect care se va ridica la cele mai exigente așteptări ale beneficiarilor.

Când a fost gândit proiectul de  apartamente, una dintre priorități a fost reducerea la minimum a timpului pierdut în trafic de viitorii beneficiari. De aceea am ales să construim CITY GATE, chiar lângă supermarketurile importante, aproape de stația de autobuz, cu acces facil la drumul cu patru benzi care este în curs de finalizare.

Apartamentele sunt bine structurate, bine compartimentate, gândite special pentru a face viața beneficiarilor mai bună. Sunt câte 15 apartamente pe scară, în clădiri P+3, pe fiecare parcelă (unitate), având apartamente cu 2 și 3 camere, cu diferite dimensiuni, în așa fel încât să satisfacă fie pretențiile unor tineri proaspăt căsătoriți, fie ale unor familii care au unul sau doi copii.

Fiecare apartament beneficiază de un loc de parcare neacoperit inclus în preț, cu posibilitatea, la cerere, de a achiziționa încă unul, fie acoperit, fie descoperit. Materialele folosite sunt de cea mai bună calitate, astfel încât raportul dintre metrul pătrat și cost să fie cel mai competitiv din piață. Materialele de finisare sunt extrem de bine alese și reușesc să împlinească așteptările celor mai pretențioși clienți.

Unul dintre cele mai mari avantaje pe care CITY GATE le are, este accesul extrem de facil atât spre centura Timișoarei, cât și spre Calea Buziașului.

O facilitate importantă pentru beneficiarii locuințelor CITY GATE este oferită de parteneriatul dintre RPC GROUP și consultanți specializați în acordarea creditelor. Prin acesta niciun client nu mai trebuie să caute oferte și să piardă ore întregi la agențiile băncilor pentru a căuta soluții de finanțare. Partenerii noștri prezintă direct oferta tuturor băncilor și apoi se ocupă de toată documentația necesară pentru obținerea fondurilor.

Pentru cei care doresc să aibă o bază importantă de comparație și o idee clară despre cum pregătim aceste locuințe, prezentăm mai jos toate detaliile referitoare la materiale, dotări și finisaje.

Finisaje interioare:

-Parchet laminat de 8 mm grosime, marca Egger sau similar, în camere şi holuri;
-Gresie ceramică de calitate superioară în băi şi bucătării – import Italia;
-Glet de finisaj, vopsitorii lavabile de culoare albă şi placaje cu faianţă de calitate superioară la pereţi;
-Glet de finisaj, vopsitorii lavabile de culoare albă și fonoizolaţie sub şapă din polistiren;

Dotări băi:

-Gresie şi faianţă ceramică de calitate superioară;
-Băi complet echipate cu obiecte sanitare şi accesorii (lavoare, vase de WC, rigolă în pardoseală)

-Obiecte sanitare ceramice, vas de toaletă suspendat, cu rezervor încastrat cu clapetă;

-Băile sunt echipate cu prize etanşe cu contact de protecţie şi instalaţie de iluminat preinstalată pentru corpurile de iluminat;

Dotări bucătării:

-Gresie antiderapantă şi gresie ceramică, placaje cu faianţă de calitate superioară deasupra blatului de lucru şi vopsitorii lavabile la pereţi şi tavane;
-Bucătăriile sunt dotate cu racorduri, pregătite pentru montarea aparaturii electrocasnice (racorduri pentru apă, gaz, electricitate, canalizare, ventilaţie);
-Apa caldă este produsă de centrală termică de apartament şi alimentată cu gaze naturale din reţeaua publică;
-Peretele exterior este pregătit pentru tubulatura aferentă hotei;
-Prize electrice 230V cu contact de protecţie pentru aparatura electrocasnică;

Tâmplărie:

-Tâmplăria exterioară se realizează din profile PVC cu cinci camere şi geam termopan cu peliculă LowE cu 3 foi de sticlă;

-În ceea ce priveşte uşile de intrare în apartament, acestea sunt metalice,
-Uşile interioare în apartamente sunt uşi celulare de culoare albă;

Climatizare:

-Locuinţele sunt dotate cu sistem de încălzire în pardoseală conectat la centrala termică a fiecărui apartament şi prevăzut cu termostate individuale, asigurând astfel independenţa energetică şi temperaturile preferate pentru fiecare locuinţă.


Avantajul principal al sistemului de încălzire în pardoseală constă în costurile reduse cu încălzirea în timpul sezonului rece, ca urmare a eficienţei termice.

Spaţii Comune:

Hol

-Hol de intrare generos cu design modern, amenajat de specialişti cu vastă experienţă, în care vor fi amplasate cutiile poştale și interfonul de la intrarea în bloc.

Contoare

-Contorizare individuală pentru consumul de gaz, apă şi electricitate.

Iluminare

-Sistem de iluminat al spaţiilor comune cu temporizator şi senzor.

Calitatea Construcţiei

Structură și pereți

-Fundaţii continue din beton armat;
-Suprastructură: sistem pereți structurali din beton și zidărie;
-Închideri exterioare: pereți structurali din beton armat şi zidărie din cărămidă;
-Termosistem fațade: polistiren expandat de 8 şi 10 cm, tencuială decorativă minerală colorată în masă și albă;

-Compartimentările interioare ale apartamentelor se realizează prin pereţi dublu-placaţi din gips-carton de 12,5 cm grosime, vată minerală, pe structură metalică zincată;
-Structura de rezistenţă este proiectată antiseismic, în conformitate cu prevederile legale;

Informații suplimentare se pot obține la 0722.380.267, 0743.282.864 sau pe site-ul www.rpcgroup.ro.(P)