S-au reluat cursele cu bacul peste Dunăre, între România și Serbia

S-au reluat cursele cu bacul peste Dunăre, între România și Serbia

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-265664873">

De joi, 29 iulie, s-a redeschis punctul de frontieră de la Moldova Nouă și au început cursele regulate cu bacul Baziaș 4, pe ruta Moldova Nouă – Usije (Serbia).

Orele de plecare din Moldova Nouă sunt:  09:00 –  ora României (08:00 ora Serbiei) și 16:30 – ora României (15:30 ora Serbiei).

Întoarcerea din Usije (Serbia) va fi la: 9:15 ora Serbiei (10:15 ora României) și 16:45 ora Serbiei (17:45 ora României).

Din bac, se poate vedea întreaga Clisură a Dunării pe malul sârbesc, Cetatea Golubac, puteți merge în Veliko Gradiste sau puteți lua masa într-un restaurant sârbesc.

Autoritățile din Serbia permit intrarea pe teritoriul acestui stat a persoanelor care fac dovada efectuării în România a schemei complete de vaccinare anti-COVID- 19 fără a mai solicita prezentarea unui test molecular tip PCR cu rezultat negativ pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 (dovada se face prin prezentarea certificatului de vaccinare emis de autoritățile române competente).

De asemenea, pot intra pe teritoriul Republicii Serbia fără a prezenta un test PCR negativ sau alte documente medicale cetățenii români minori (cu vârsta de până la 18 ani).

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.