SCM Rugby Timişoara a transferat un fijian care a jucat în Dobrogea

SCM Rugby Timişoara a transferat un fijian care a jucat în Dobrogea

0
DISTRIBUIȚI

SCM Timişoara a realizat un al doilea transfer în această vară. După gruzinul Jgerenaia, din Maramureş, pe Bega a sosit un nou rugbist originar din emisfera sudică, acum via Constanţa, adică din extrema cealaltă a ţării. Fijianul Leisumaitaiti Iliesa Tiqe a fost componentul celor de la Tomitanii.

Fundaş de meserie, Tige (28 ani) s-a remarcat şi în jocurile cu timişorenii din SuperLigă. În cel mai recent duel dintre dobrogeni şi timişoreni, joc câştigat clar cu 82-12 de bănăţeni, jucătorul din Oceania a reuşit totuşi un eseu pentru pierzători.

„L-am remarcat încă din sezonul trecut, când ne-a pus unele probleme în sfertul de finală al SuperLigii, jucat la Brașov.


Este un jucător valoros care poate ajuta mult echipa”, a declarat Dănuț Borzaș, managerul secției de rugby.

Reamintim că SCM l-a mai achiziţionat recent şi pe Khvicha Jgerenaia, chiar de la rivala din Baia Mare.

În altă ordine de idei, clubul din Ronaţ îi invită sâmbătă pe timişoreni la Memorialul Cristi Breb & Chester Williams, la care e partener cu organizatorii de la Warriors. Turneu dedicat copiilor (rugby în 7), care se va juca la categoriile 8, 10, 12 și 14 ani, cu echipe din Oradea, Tg. Mureș, Arad, Piatra Neamț, Sibiu, alături de combinata Warriors-SCM Timișoara. Tinerii clubului SCM vor evolua și la categoria juniori, 15-17 ani. Meciurile vor începe la ora 10.30 și vor avea loc de-a lungul întregii zile. Memorialul se va încheia cu un meci de old boys, între o selecționată a Timișoarei și una a Bucureștiului. Partida se va disputa în memoria lui Cristi Breb, fost jucător al Timișoarei, dar și în memoria lui Chester Williams, campion mondial cu Africa de Sud, ca jucător și campion al României cu Timișoara, ca antrenor. Toate partidele vor avea loc la stadionul Gheorghe Rășcanu, din cartierul Ronaț, str. Theodor Aman nr. 11.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.