Sechestru impresionant în dosarul de contrabandă și spălare de bani de la...

Sechestru impresionant în dosarul de contrabandă și spălare de bani de la Arad: peste 600 de vehicule, 357 suprafețe de teren, 50 de imobile

4
DISTRIBUIȚI

Procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate și Direcției de Investigare a Criminalității Economice, au efectuat ieri nu mai puțin de 157 de percheziții domiciliare pe raza municipiului Arad și a altor opt județe, într-o cauză vizând destructurarea unui grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunilor de contrabandă și spălare de bani.

În urma acțiunii masive de ieri, 76 de persoane au fost audiate, iar 23 de suspecți au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind acuzați de constituirea unui grup infracțional organizat, contrabandă și spălare de bani.


La percheziții, oamenii legii au ridicat 27.200 de țigarete, trei arme de vânătoare, precum și sumele de 301.950 de lei, 101.015 de euro și 35.880 de dolari.

„Totodată, a fost instituită măsura sechestrului asigurător asupra a 622 de autoturisme, capete de tractor și semiremorci, 357 de suprafețe de teren intravilane și extravilane, 50 de imobile (apartamente și case de locuit), dar și asupra acțiunilor sau părților sociale deținute la 18 societăți comerciale”, a comunicat DIICOT. În cursul zilei de astăzi, cei 23 de inculpați reținuți vor fi prezentați Tribunalului București cu propunere de arestare preventivă.

Foto: Arhivă

4 COMENTARII

  1. Bravo felicitări pentru acțiune.
    Dar, dacă organele ar fi procedat în asemenea maniera și la contracte publice k și acolo s grupuri organizate firme de patroni, primari, politicieni etc eram departe acuma ca și țară.
    Oare când vom vedea o acțiune de acest gen și în domeniul fondurilor publice sa vedem și acolo cum se scurg banii prin tot felul de inginerii financiare.

  2. Și FRAȚII STANA DIN SALONTA CU RESTAURANTUL MILENIUM SI BRUTARIA MADARAS FĂCEAU PARTE DIN GRUPARE. CUM SA POȚI CUMPĂRA IN PLINA PANDEMIE MAȘINI DE SUTE DE MII DE EURO, ABATOR CU MILIOANE DE EURO,APARTAMENTE ȘI TERENURI IN DIFERITE ORASE TOTUL CU CASH??? RESTAURANTUL L A CUMPĂRAT CASH CU 1.5 MILIOANE EUROOOOO.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.