Sentința pentru cel care i-a adus lui Lucian Boncu pistolul cu care...

Sentința pentru cel care i-a adus lui Lucian Boncu pistolul cu care trebuia executat jurnalistul Dragoș Boța

2
DISTRIBUIȚI
Rafa Bogdan și Lucian Boncu, la restaurantul Cuina, când s-a adus arma de la Caransebeș

Tribunalul Timiș a pronunțat, ieri, sentința în cazul lui Rafa Bogdan, patronul unei discoteci din Caransebeș și cel care liderul Lucian Boncu i-a dat spre păstrare pistolul cu care trebuia executat editorul șef al PRESSALERT.ro, Dragoș Boța.

Rafa Bogdan a declarat că Boncu i-a cerut să aducă pistolul la Timișoara și că, după ce s-au întâlnit la restaurantul Cuina, i-a predat geanta în care era arma lui Nicolae Gavrilă, la cererea liderului interlop.


Ulterior, Rafa Bogdan a fost filmat în locuința lui Boncu din Giroc unde au consumat cocaină. Pe pistol, anchetatorii au descoperit și ADN-ul acestuia. Rafa Bogdan a încheiat o înțelegere cu DIICOT pentru o pedeapsă de un an sub supraveghere pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor.

Tribunalul Timiș a admis acordul dintre DIICOT și Rafa Bogdan pentru o pedeapsă de un an închisoare cu suspendare sub supraveghere timp de trei ani. Pe durata termenului de încercare, inculpatul trebuie să presteze 60 zile de muncă neremunerată în folosul comunității, activităţi ce vor fi desfăşurate în cadrul Primăriei Caransebeș sau în cadrul Spitalului Municipal de Urgență Caransebeș.

2 COMENTARII

  1. Doar atât, ca ascunzi arme? Care au ca scop uciderea unei persoane? 60 de zile de cafele în cadrul primăriei?!
    Tare judecata, atunci Boncu sa dacă 90 de zile la „Discoland” in folosul comunități paznic de noapte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.