Spectacole estivale la Arad, cu muzică și teatru de calitate

Spectacole estivale la Arad, cu muzică și teatru de calitate

0
DISTRIBUIȚI

După închiderea stagiunii teatrului clasic din Arad, Centrul Cultural Județean inaugurează programul teatrului de vară din acest an miercuri, 7 iulie, ora 20,00, cu spectacolul „Stand-up Lechaim!”, în regia Maiei Morgenstern, care face parte și din distribuția spectacolului, alături de Dorina Păunescu, Mihai Ciucă, Mirela Nicolau și Andrei Miercure. „Stand-up Lechaim!” este un concert-spectacol cu participarea orchestrei Teatrului Evreiesc de Stat, care va interpreta cântece folclorice evreiești vesele dar și o diversă muzică populară românească, pentru a scoate în evidență moștenirea culturală care trebuie prețuită. Stagiunea estivală va continua cu spectacolul „Ursu” de A.P. Cehov, o comedie despre iubire și cusururile ei, care va avea loc în 14 iulie, ora 20,00, iar în 21 iulie, la aceeași oră, este programat spectacolul „Lucruri pe care le știu ca fiind adevărate” de Andrew Bovell, povestea cu un final neașteptat despre o tânără care se reîntoarce acasă în Australia după ce a încercat să-și facă un rost în Europa, care se dorește a fi o adevărată lecție de viață. Ultimul spectacol al acestei luni este „Ruleta rusească” de Vladimir Maiakovski, o adaptare după poemul „Norul cu pantaloni”, care va avea loc în 28 iulie. Intrarea la spectacole se face contra unei taxe de 5 lei iar la spectacol pot participa persoanele vaccinate anti-covid, cele care au un test RT-PCR negativ din ultimele 72 de ore, un test antigen rapid de maximum 24 de ore sau care au avut boala în ultimele trei luni.

După o pauză de un an, Centrul Municipal de Cultură organizează în 16 iulie și 17 iulie, începând cu ora 19,00, Festivalul  Folk Maris, un spectacol de muzică folk, blues și jazz, care va avea loc la Port Arthur, pe malul Mureșului. În prima zi a festivalului, programul va fi susținut de Fără Zahăr, Călin Pop & Raul Silaghi, Dana Florian, Nova Band, Monica Cojocaru și Radu Nica, iar cea de-a doua zi îi aduce pe scenă pe Nightlosers, Maria Răducanu, Marius Bațu, Raul Cârstea, Daniel Julean & Nicoleta Brola și Oliver Goilean.


Intrarea la festival este liberă iar participanții sunt rugați să respecte regulile afișate în perimetrul locului de desfășurare a concertelor.

Surse foto: aradevents.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.