Politehnica mizează pe un nou tânăr crescut de CFR Cluj. Tatăl său...

Politehnica mizează pe un nou tânăr crescut de CFR Cluj. Tatăl său a fost campion cu ardelenii

0
DISTRIBUIȚI

SSU Politehnica e aproape să echilibreze complet balanţa plecări-veniri din această vară. Ultimul sosit în alb-violet e o soluţie U20 – „aripa” Bogdan Minteuan de la Minaur Baia Mare, nimeni altul decât fiul fostului campion cu CFR Cluj – Alin Minteuan.

Tânărul care va împlini 19 ani în decembrie a crescut în Gruia iar în sezonul trecut a fost aproape de promovare cu Minaur Baia Mare în Liga 2.


Pentru maramureşeni a jucat în toate partidele sezonului 2020-21 (20 de meciuri) şi a marcat un gol. Interesant e că acesta a fost adversar direct în semifinalele barajului de accedere în eşalonul secund cu un alt nou alb-violet – atacantul Sebastian Serediuc, chiar marcator în returul „dublei” Unirea Dej – Minaur (scor 3-1, 0-0). Echipa din judeţul Cluj a şi obţinut ulterior accesul în „B”.

„Mă bucur foarte mult că sunt aici şi sper la cât mai multe reuşite alături de noii colegi. Timişoara a fost în Liga I, trebuie să revină acolo, sper să promovăm. Vreau să joc cât mai bine şi să-mi ajut echipa!”, a spus Bogdan Minteuan.

„Aripă” stânga, dar şi dreapta, Minteuan jr. a semnat pe doi ani de zile cu Politehnica. Alb-violeţii au mai realizat până acum opt achiziţii: Devenish-Meares, D. Benzar, Ursu (toţi Rapid), Zaluschi (Minaur), Bîrnoi (Farul), Serediuc (CFR via Dej), S. Costea (Ghiroda) şi Oanea (Chiajna). În vară timişorenii se despărţiseră mai întâi de nu mai puţin de zece nume: Ivanovici (Csikszereda), Cioinac (Unirea C-ţa), Coadă (Slobozia), Radunovic, Plazonja (Hemansstadt), Codrea (Chiajna), Munteanu (Buzău), Hindrich (CFR Cluj), Casado şi S. Popovici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.