Succes pentru prima ediție a Small Creators Timișoara, festivalul de promovare a...

Succes pentru prima ediție a Small Creators Timișoara, festivalul de promovare a artiștilor locali FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1440293851">

Prima ediție a festivalului Small Creators, care a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, la Cuib d`Arte, a avut parte de success, evenimentul creat cu scopul de a promova artistii locali de manufactură și ideile și conceptele contemporane pe care aceștia le susțin beneficiind de un public care a apreciat așa cum se cuvine această inițiativă.

„Dorim să mulțumim publicului pentru vizita și prezența la prima ediție Small Creators. Pentru o primă ediție, acest eveniment a avut succes atât pentru micii creatori locali cât și pentru public.
În urma unui sondaj de opinie adresat expozanților, am ajuns la concluzia că, datorită experienței lor la acest târg dar și a feedback-ului povitiv al vizitatorilor, vom continua să organizăm și alte ediții Small Creators în Timișoara. Aceștia au înțeles că târgul a fost realizat în mod special pentru ei, artiștii fiind frumos surprinși de detaliile organizatorice. Creatorii locali prezenți au fost: Kikodar, Artisanal Pourings, Perfumum, Vinylcourt, Cafea 2 Boabe, Carine Arnakis, A-sign, Cămara din Totești, Atelier Sabine, Manufactura Jura, L`Arlesienne- Artisan Skincare, De la Irina, Old Sparkle, Zedori, Mă Ghindesc la Tine, Silvana Dragan. Experiența la Small Creators ne-a ajutat să înțelegem că Timișoara are nevoie de astfel de târguri și că oamenii trebuie invitați mai des să participe la astfel de evenimente. Este important să ne promovăm valorile. Pentru că mereu există loc de mai bine și frumos, vom continua să aducem împreună artizani locali în cadrul Small Creators. Menționăm că la acest evemiment s-au respectat toate măsurile de siguranță și protecție împotriva COVID-19.“au transmis organizatorii evenimentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.