Tâlhari cu cagule au intrat în casă peste o familie din Timișoara...

Tâlhari cu cagule au intrat în casă peste o familie din Timișoara ca să fure banii de la nuntă. Cu ce au reușit să plece după ce s-au bătut cu victimele UPDATE Decizia instanței

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii au reușit, ieri, capturarea unui grup de tâlhari care, în noaptea de joi spre vineri, au jefuit o familie în zona Ronaț din Timișoara. Atacul s-a petrecut în jurul orei 2, când mai multe persoane care aveau cagule pe față au intrat în locuință pentru a o prăda. Știau că familia a avut nunta unuia dintre copii și căutau banii. Surpriza a fost că locatarii s-au trezit și au ripostat, luptându-se cu tâlharii.


Agresorii au plecat doar cu trei telefoane mobile, un card bancar, o brățară de aur și două chei auto.

În urma investigatiilor efectuate de către polițiștii Biroului de Investigatii Criminale din cadrul Poliției municipiului Timișoara cu sprijinul Serviciului de Investigații Criminal, au fost identificați principalii suspecți – patru bărbați cu vârste cuprinse între 30 și 44 de ani. Prejudiciul a fost recuperat în proporție de 90%.

În cursul nopții, cei patru cercetați pentru tâlhărie calificată, au fost reținuți pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș,urmând a fi propuși magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive.

UPDATE Judecătoria Timișoara a decis arestarea celor patru bărbați pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă putând fi contestată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.