Timișoara, orașul în care s-au scumpit cel mai puțin locuințele în ultima...

Timișoara, orașul în care s-au scumpit cel mai puțin locuințele în ultima lună

0
DISTRIBUIȚI

parcare blocuri

La fel ca în cele trei luni anterioare, prețurile apartamentelor noi și vechi scoase la vânzare în România s-au menținut pe un curs ascendent și în iunie 2021.

Potrivit Imobiliare.ro, toate marile orașe monitorizate constant de portal au înregistrat majorări ale valorilor medii de listare pentru acest gen de proprietăți, cea mai mică marjă de creștere fiind consemnată în Timișoara, iar cea mai mare, în București.


Raportat la segmente de piață, în Brașov și București variații mai semnificative au avut loc în cazul apartamentelor din blocurile vechi, în vreme ce, în restul orașelor, locuințele nou-construite s-au apreciat mai mult.

În Capitală, cea mai semnificativă marjă de creștere a fost consemnată pe segmentul apartamentelor din blocurile vechi.

Potrivit imobiliare.ro, în Timișoara, valoarea medie de listare a unui apartament a crescut cu 0,3% pe parcursul lui iunie, de la 1.335 la 1.339 de euro pe metru pătrat util. Pe segmentul locuințelor vechi disponibile spre vânzare pe piața timișoreană a fost consemnată o evoluție ușor negativă, respectiv o scădere de 0,1% a prețurilor, de la 1.335 la 1.334 de euro pe metru pătrat.

Unitățile locative nou-construite, pe de altă parte, au înregistrat un avans de 1,5%, de la 1.335 la 1.355 de euro pe metru pătrat util.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.