Timișoreanca Alexandra Cancel a lansat o piesă alături de trupa Raven’s Heart

Timișoreanca Alexandra Cancel a lansat o piesă alături de trupa Raven’s Heart

0
DISTRIBUIȚI

Solista timișoreancă Alexandra Cancel a lansat recent un single alături de membrii formației Raven’s Heart, piesa fiind un cover după hitul „Disfruto”, interpretată în original de Carla Morrison.

„Această melodie s-a născut într-un mod cât se poate de firesc. Auzeam aproape zilnic o piesă la radio în spaniolă, o voce sensibilă, liniștită, dar cu multă emoție în spate. După ce am auzit piesa de mai multe ori am simțit că mi se potrivește genul muzical mai bine decât îmi puteam imagina vreodată. Apoi am descoperit că piesa se numește «Disfruto» a artistei Carla Morrison si transmite ideea dorintei de apropiere, de iubire, si de petrecere a timpului cu persoana iubită.

A fost nevoie de o clipă să îmi dau seama că aș putea schimba personajul piesei cu voce sensibilă într-o poveste cu trei personaje curajoase.


De aici și pînă la lansarea unui cover a mai rămas doar un pas, colaborarea cu niste oameni dragi mie, Paula Gherasim (vioara) si Alex Mihai «Corbu» (chitara solo), doi dintre artistii trupei Raven’s Heart. Împreună cu noi, la producția instrumentalului a participat si Andrei Balasa care a adus un plus de originalitate în constructia armonică. La capitolul planuri de viitor pregătesc o nouă abordare“, ne-a declarat Alexandra Cancel.

Născută în dată de 1 octombrie 1998 la Timișoara, solista – pe numele ei real Cancel Alexandra-Gabriela – a fost pasionată de muzică încă din școală și a debutat cu melodia numită „Vorbe“. De-a lungul ultimilor ani, solista a lansat și alte compoziții proprii și a colaborat cu mai multe nume din scena autohtonă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.