Timișorenii de la Dordeduh au o vară fierbinte: noul album va fi...

Timișorenii de la Dordeduh au o vară fierbinte: noul album va fi promovat cu concerte în Ungaria, Cehia și Germania

0
DISTRIBUIȚI
Dordeduh la Arenele Romane Foto: Pisica Photography

Membrii trupei timișorene Dordeduh au parte de o vară fierbinte, în cadrul căreia artiștii își promovează cel mai recent album discografic, „Har”, editat la casa de discuri germane Prophecy Records.

Primul concert inclus în campania de promovare a discului a avut loc în data de 17 iulie la Arenele Romane din București, unde alături de membrii trupei timișorene au mai cântat Bucovina și Neon Prophecies.


În data de 13 august, formația va susține un concert în cadrul legendarului festival Brutal Assault din Cehia, iar o zi mai târziu, în data de 14 august, formația va concerta în cadrul festivalului Electric Castle la Cluj. Seria concertelor continua în data de 21 august cu o apariție în Ungaria, în cadrul festivalului Fekete Zaj. Un alt eveniment confirmat pentru muzicienii timișoreni este prezența lor la Prophecy Fest, între 9-11 septembrie, eveniment care se va desfășura într-o peșteră din Germania.

Trupa alcătuită din Edmond „Huppogrammos” Karban (voce, chitări și alte instrumente), Cristian „Sol Faur” Popescu (chitări, keyboards și alte instrumente), Andrei Jumugă (percuție, tobe, toacă) și Flavius Misarăș (bass) a revenit în atenția melomanilor după nouă ani distanță de la albumul precedent, cu un disc mixat de binecunoscutul producător muzical suedez Jens Bogren, care în trecut a colaborat cu nume ca Opeth, Dimmu Borgir, Sepultura, Arch Enemy, At the Gates, Katatonia, Moonspell, Kreator, Devin Townsend sau Ihsahn. Albumul a avut parte de o serie de recenzii pozitive în reviste din întreaga lume și poate fi ascultat aici.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.