Timișorenii de la Persona cântă la Electric Castle: „Abia așteptăm să urcăm...

Timișorenii de la Persona cântă la Electric Castle: „Abia așteptăm să urcăm din nou pe scenă, ne-a lipsit mult asta“

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Laura Ardelean

Formația timișoreană Persona va susține primul concert live din acest an în cadrul Electric Castle Special, eveniment care va avea loc în perioada 6 – 15 august în mai multe locații din Cluj și Bonțida.

„Ne bucură faptul că lucrurile încep să revină din ce în ce mai mult la normalitatea de dinainte de pandemie, și totodată, că am revenit în atenția organizatorilor de evenimente muzicale; concertul din cadrul ediției speciale Electric Castle din acest an va fi prima noastră participare la un eveniment Electric Castle și totodată, primul eveniment live Persona din 2021.


Abia așteptăm să urcăm din nou pe scenă, ne-a lipsit mult asta, iar Clujul a fost dintotdeauna o locație specială pentru noi. Pregătim atât piese de pe Suburbia Afterlife, cât și piese noi, piese ce vor face parte din urmatorul material discografic, la care lucrăm în prezent”, ne-a declarat Horațiu Oană, tobarul trupei timișorene.

Persona s-a format în anul 2003, numele formației fiind inspirat de filmul omonim al regizorului suedez Ingmar Bergman. Primul recital al tânărului grup s-a desfășurat la mijlocul acelui an, în luna iunie, în incinta clubului Lemon. Primele „demo”-uri („Home in the Arms”, „Computer Breakdown”, „Ride on Love Street” şi „Momentary Lack of Passion”) au fost înregistrate la mijlocul anilor 2000 iar albumul de debut „Suburbia Afterlife” a avut parte de o primire entuziastă din partea fanilor. După o pauză de doi ani, în 2018 Persona a revenit în fața melomanilor în cadrul Revolution Festival și a înregistrat piesa „Miscommunication” pentru compilația „Made in TM”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.