Trei persoane, între care și un copil, rănite după ce mașina în...

Trei persoane, între care și un copil, rănite după ce mașina în care se aflau s-a răsturnat UPDATE Elicopterul SMURD, solicitat pentru una dintre victime FOTO

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-609375603">

O mașină s-a răsturnat în această după-amiază, pe DN 57, șoseaua care leagă Oravița de Orșova, pe raza localității cărășene Ciuchici. La fața locului s-au deplasat de urgență două echipaje de pompieri militari cu două autospeciale de stingere din cadrul Secției de Pompieri Oravița, un echipaj SMURD, două ambulanțe ale SAJ Caraș-Severin și echipaje ale IPJ Caraș-Severin.

În mașina răsturnată se aflau trei persoane – doi adulți și un copil minor. „Din fericire, nicio persoană nu a fost încarcerată, șoferul și copilul (în vârstă de aproximativ 7 ani) suferind răni ușoare, toate cele trei victime, în stare stabilă și conștientă, au fost preluate și transportate de ambulanțele SAJ și SMURD la Spitalul Oravița, în vederea unei evaluări medicale”, a transmis ISU Caraș-Severin.

UPDATE În urma evaluării medicale, medicii au hotărât ca victima de sex feminin, în vârstă de aproximativ 70 ani, să fie transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Județean din Timișoara, aceasta prezentând diferite traumatisme și plăgi.

Sursa foto: ISU Caraș-Severin

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.