Trupa The Dockers readuce muzica irlandeză pe scenă: „Timișoara este un...

Trupa The Dockers readuce muzica irlandeză pe scenă: „Timișoara este un oraș care ne-a primit cu brațele deschise chiar de la început“

0
DISTRIBUIȚI

Formația de muzică irlandeză The Dockers va susține un concert inedit la Timișoara la sfârșitul acestei săptămâni, evenimentul urmând să se desfășoare sâmbătă, 10 iulie, de la ora 19, la Under The Bridge.

„Concetul nostru vine la 16 luni după ultimul nostru gig, care a fost tot în Timișoara, la deschiderea recitalului The Mahones, care a fost un succes neașteptat cumva din partea noastră, după un alt recital în deschiderea celor de la The Rumjacks, ambele desfășurându-se în colaborare cu cei de la Manufactura.


Timișoara este un oraș care ne-a primit cu brațele deschise chiar de la început.

Noi ne cunoaștem din copilărie și cântăm împreună de peste zece ani. Dragostea noastră pentru muzica irlandeză a venit cumva la întâmplare, dar s-a instalat foarte repede în conștiința noastră muzicală“, spun cei doi membri ai formației The Dockers, Deak Endre și Stike Molnar, care au un playlist care include piese irlandeze celebre din categoria „Whiskey in the jar”, „Molly Malone” sau „Drunken Sailor”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.