Ultima săptămână de lucrări la „coșmarul șoferilor” din vestul țării, sectorul Margina...

Ultima săptămână de lucrări la „coșmarul șoferilor” din vestul țării, sectorul Margina – Holdea din DN68A

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-308639505">

A mai rămas aproximativ o săptămână până la ridicarea restricțiilor instituite pe Drumul Național 68A Margina – Holdea, termenul fiind 10 iulie.

Zilele trecute, s-au închis toate sectoarele cu piatră spartă și a fost așternut primul strat de asfalt pe ultimul sector atacat din zona Coșava – Coșevița.

„Așternerea celor două straturi de asfalt suplimentare se va face în acest week-end, așadar vă atenționăm că riscul de creare a ambuteiajelor există în continuare, utilajele vor fi pe drum, iar lucrările vor fi semnalizate cu piloți de circulație”, au transmis reprezentanții DRDP Timișoara. Aceștia le recomandă șoferilor să evite zona cu lucrări folosind rutele ocolitoare.

Odată finalizate lucrările la partea carosabilă, pe parcursul săptămânii următoare va continua aplicarea de marcaje rutiere, completările de acostamente și alte lucrări de estetică rutieră.

Sectorul Margina – Holdea din DN68A este una dintre cele mai intens circulate șosele din țară, pentru că preia traficul de pe autostrada A1 pe porțiunea „lipsă”, lotul 2, ministrul Transporturilor estimând că va mai dura câțiva ani până când cei 9 kilometri vor fi construiți.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.